1. Albește natural dinții. Când ai utilizat ultima oară bicarbonat de sodiu pentru albirea dinților? Acum mult timp, probabil. Deși nu l-ai mai folosit, bicarbonatul este în continuare o variantă accesibilă pentru albirea dinților, în combinație cu zeama de lămâie. Folosește-l însă cu precauție, mai ales dacă ai dinții sensibili, întrucât poate strica smalțul.

2. Albește unghiile. Ai unghiile galbene din cauza ojei aplicate direct pe unghie? Amestecă bicarbonat de sodiu cu apă, apoi întinde pasta pe fiecare unghie. Lasă câteva minute, apoi clătește. În ceea ce privește pedichiura, în apa caldă în care vei ține picioarele, amestecă trei linguri de bicarbonat de sodiu, pentru a obține o piele mai fină.
3. Dă volum părului. Adaugă o cantitate mică de bicarbonat de sodiu în șamponul obișnuit, iar părul va căpăta mai mult volum. O altă variantă este să-l aplici direct pe păr, apoi periază bine. Bicarbonatul de sodiu va absorbi sebumul în exces.

4. Excelent exfoliant. Amestecă în demachiantul obișnuit o linguriță de bicarbonat, apoi aplică pasta pe față, prin mișcări circulare. La final, clătește și bucură-te de o piele fină, fină.

 

Sursă foto: 123rf.com