Deodorantul favorit al prietenei tale nu este neapărat cel mai potrivit și pentru tine. Motiv pentru care este esențial să alegi deodorantul în funcție de caracteristicile pielii tale, dar mai ales ținând cont de beneficiile produsului respectiv. Află care sunt cele 5 beneficii ale deodorantului cu magneziu.

Citește și: Care este diferența între antiperspirante și deodorante

Beneficii ale deodorantului cu magneziu: nu pătează

Magneziul este dizolvat în formula deodorantului tocmai pentru a oferi cea mai bună performanță, fără să lase nici măcar o urmă.

Citește și: Rețetă de deodorant organic pe care o poți prepara acasă

Beneficii ale deodorantului cu magneziu: Prietenos cu pielea sensibilă

Formula deodorantului se află sub forma unei emulsii de îngrijire, extrem de prietenoasă cu pielea ta. Mai mult, ingredientele emulsiei sunt dizolvate în formulă și sunt ușor de absorbit în piele. Noua formulă cu maoferă senzația unui parfum proaspăt, ce va rămâne vreme îndelungată pe pielea ta.

Beneficii ale deodorantului cu magneziu: Potrivit și pentru partener

Noua gamă de la Fa este concepută și pentru bărbați, cu magneziu natural, fără niciun tip de săruri sau alcool. Deodorantul pentru el conține un complex de ingrediente și vitamine revigorante cu mentă și bergamotă și îngrijește pielea într-un mod delicat, oferind senzația de prospețime și energie pentru întreaga zi.

Beneficii ale deodorantului cu magneziu: Nu conține alcool și săruri

Deodorantele cu magneziu conțin o formulă naturală, care se bazează pe un complex puternic de magneziu, ce protejează pielea până la 48 de ore, fără alcool și fără săruri de aluminiu.

Citește și: Deodorantul solid și 4 utilizări surprinzătoare

Beneficii ale deodorantului cu magneziu: Apărare naturală împotriva mirosurilor neplăcute

Studiile din domeniu arată că magneziul are proprietatea de a reduce mirosul transpirației excesive. Deodorantul îmbogățit cu magneziu natural devine, astfel, înlocuitorul excelent al deodorantului tău obișnuit.

Sursa foto: 123rf.com