Arabella Zadic, trainerul Wella Professionals, ne spune câteva trucuri de care să ținem cont dacă vrem o coafură lejeră, Beach Waves. E un look care se potrivește pe mai multe lungimi și texturi de păr – fie că e vorba de un păr lung, cu valuri texturate, care imită cumva părul stropit de valurile sărate după o sesiune de windsurf, fie că e vorba de un bob mediu, până la umeri, foarte la modă în această vară.

Citește și – 5 coafuri cu împletituri. Cum le faci acasă?

Cum realizezi o coafură Beach Waves?

1. Primul pas de care trebuie să ții cont este să ai părul proaspăt spălat și apoi să-l usuci după o regulă anume, dacă vrei să ai bucle lejere.

2. Întâi se usucă bine rădăcinile cu o perie plată și apoi lungimile.

3. Dă părului volum la rădăcină cu ajutorul unei spume de styling. Ține capul în jos când aplici produsul și fii atentă la cantitate. Nu folosi multă spumă, pentru a nu încărca coafura.

4. Pulverizează pe lungimi o loțiune pe bază de microparticule de sare. Aceasta are rol de fixare ușoară și va oferi părului un aspect mat.

5.  Pentru a obține efect de valuri, folosește ondulatorul poziționat pe verticală!

6. Lookul final se lucrează cu degetele. Putem ciufuli ușor părul cu foehnul dat la viteză mica ăi jet de aer rece” spune Arabea Zadic.

Foto: 123rf

Citește și – Ai părul gras? Ce e de făcut?