Ne lăsăm prea lesne și prea des pradă cutumelor și uzanțelor sociale. Și probabil că în taină visăm să purtăm pălării nu doar vara cu gândul să ne protejeze de soare. Vrem să fim cochete tot restul anului.
Achiziționează-ți o broșă camee și poart-o la gulere, prinde-ți poncho-ul cu ea, un șal, fularul sau transformă o bluză simplă într-una cu aer victorian prevăzută cu choker.
Dacă se poartă roz și bleu, conformează-te trendului doar dacă te simți confortabil cu aceste două culori. Dacă ești mai degrabă Doamna în Negru cu greu vei renunța la zona ta confort.
Este moda corsetelor modelatoare pentru talie. Mai toate vedetele s-au pozat purtând acest corset care micșorează talia. Probabil că multe dintre ele, ori au uitat ori n-au știut niciodată că în urmă cu două secole femeile se rugau la sfinți pentru renunțarea la acest obicei. Organele interne erau sufocate, modificate, într-o poziție nefirească ceea ce a dus în timp la dureri cronice, deces sau insuficiență respiratorie. Pentru o talie subțire nu merită să te îmbolnăvești. Cel mai bun lucru pe lumea asta, acum în 2016, este să fii sănătoasă și să radiezi de încredere și bună dispoziție. Talia nu te face fericită.
Care este piatra semiprețioasă caracteristică firii, personalității și zodiacului tău? Dă-i o șansă, chiar dacă nu crezi prea mult în aceste asocieri de om-cristal. Poartă un talisman din piatra zodiei tale și lasă universul să conspire.
Se vor purta rochiile din dantelă. Din păcate această știre ne-a cam bulversat: păi se tot poartă rochia de dantelă de vreo doi ani încoace… S-a umplut orașul de atâtea rochii de dantelă. Sfatul stilistului: cine are deja o astfel de rochie s-o poarte cu plăcere, restul, stați liniștiți la locurile voastre!

Sursa foto:123rf.com