Au încercat, de-a lungul anilor, numeroși trend-setteri, cei care stabilesc mersul și direcția în modă, să-l detroneze, să-l scoată în afara tendințelor, să-l ducă într-o zonă vulgară și facilă, fără să reușească, însă, și iată că animal print-ul revine spectaculos în fiecare sezon.
Este mult prea tineresc acest print? Nu, nici vorbă. Accesorizat cu bijuteriile potrivite poate crea o ținută deosebit de șic și elegantă, în plus, să nu uităm că acest print este nemuritor, se reinventează mereu în combinații din ce în ce mai spectaculoase, deci punerea lui într-un culoar de nișă nu-și are rostul…

Cum se poartă animal print-ul?

Ce procent din acest print pot purta într-o ținută? Rezumă-te la o singură piesă. Jacheta, gulerul de la un palton, geanta, încălțămintea. Restul hainelor pot fi în culori spre bej, negru, nuanțe de maron sau kaki. Ce e prea mult, strică, așa că, din dorința de a fi cât mai modernă poți exagera. Să te îmbraci din cap până-n picioare în animal print nu e o soluție stilistică lăudabilă.
Dar, categoric, din dulapul tău nu ar trebui să lipsească un produs vestimentar cu această amprentă. Chiar dacă, vei vedea, interesul pentru acest gen de print poate avea fluctuații, când va fi în top, când… în așteptare.