Dacă ai sânii mici

Ai nevoie de un sutien drept sau care să aibă cupe triunghiulare, dublate fie de franjuri fie de unul sau mai multe volănașe. De asemenea, imprimeurile bogate și multicolore adaugă visual mai mult volum.

 Dacă ai burtică

Alege un costum din două piese, dar cu top în loc de sutien. Poate fi chiar puțin mai lejer pe corp. Imprimeul colorat și bogat ascunde și mai bine abdomenul.

Dacă ești plinuță

Un costum de baie întreg e cea mai bună alegere pentru tine. Există modele realizate din material foarte elastic  care modelează liniile corpului. De asemenea, poți merge pe variant unui costum întreg care are o culoare închisă în partea de jos și un imprimeu colorat în zona sânilor și care să atragă astfel atenția în partea de sus.

 Dacă ai șolduri late

Poți purta un costum din două piese, cu slipul puțin mai lat pe sold, însă nu chiar în genul modelelor tip pantaloni scurți sau boxeri, căci îți vor face picioarele să pară mai scurte. Slipul cu talie înaltă subțiază mijlocul și alungește visual silueta. O variantă foarte bună sunt costumele gen rochiță, căci ascund perfect zona șoldurilor.

Sursa foto: Flickr.com