Vine sezonul petrecerilor, serilor speciale și a unei nopți memorabile, cea care desparte anii… iar tu te perpelești de grija rochiilor pe care ar trebui să le îmbraci la fiecare dintre aceste evenimente.
Ce-ar fi să înveți să fii mai creativă cu ținutele pe care ai deja și nu cu banii de pe card?! Sigur găsești tu o rochie care să se potrivească pentru petrecerea de Revelion!

Ceva nou

Dacă e musai să-ți cumperi ceva înseamnă că nu se poate fără. Asta înseamnă o pereche de pantofi, pentru că cei vechi s-au uzat iremediabil sau o gentuță gen clutch care ar completa orice ținută elegantă din garderoba ta. Ceva nou nu înseamnă o pereche de cercei de aur pe care este absolut obligatoriu să-i porți de Crăciun…

Ceva de împrumut

A sosit timpul să dai câteva telefoane importante: o mătușă din partea mamei sau o verișoară de-a unchiului pe linie paternă. După ce bifezi toate întrebările și îngrijorările pe care le ai vizavi de sănătate, de durerile de genunchi, după ce o pui la curent cu noutățile din viața tuturor membrilor din clan, întreabă, absolut întâmplător, dacă a păstrat gentuța din goblen sau cea cu broderie manuală și aplicații din perle. Cere-o cu împrumut. Apoi spune Amin!

Ceva vechi…tot o rochie

Rochia ta lungă pe care ai purtat-o acum 5 ani la nunta verișoarei se va transforma foarte ușor într-una nouă, deosebită și foarte șic. Trena dispare, lungimea se va reduce până la genunchi, din materialul rămas se va face un cordon lat gen corset, decolteul se mărește prin decupare în stil bărcuță, la gât se pune o fâșie din același material pe care prinzi o camee.
Imagine: Shutterstock