Ai o cămașă din denim? Uite cum o porți cu stil! Nu ne luăm modele din filmele western dar o cămașă din denim poate fi o piesă de rezistență în garderoba unei femei! 

Am crezut mult timp că face parte mai mult din garderoba masculină, că nu e sexy și că nu ne pune în valoare. Ne-am schimbat opiniile vizavi de această cămașă, nu-i așa?

American Style – cămașă din denim

În filmele americane am văzut că se poartă înnodată în față, cu mânecile suflecate și cu accesorii minimaliste. Am admirat dezinvoltura cizmelor de cowboy dar și fustele din piele velur cu care se potrivește perfect. Dar, era oarecum un stil care nu ni se potrivea. Mult prea extravagant pentru gusturile noastre. În schimb am adaptat stilul american și l-am reinventat după bunul plac, astfel că o cămașă din denim albastru-cerneală se așează perfect pe un maieu alb imaculat, deschidem ultimii nasturi de sus și punem o pereche de pantaloni bej din imitație de piele sau o pereche de pantaloni negri cu o dungă albă pe margine. Nelipsiții teniși albi și un rucsac colorat încheie ținuta într-un stil impecabil.
Cămașa din denim nu se poartă obligatoriu cu blugi. Este o haină casual, dar nu o transformăm în uniformă. Cu puțină imaginație poate deveni o piesă de rezistență dintr-o ținută. Nu uita de franjuri, de cizmele fără toc de inspirație etno și de pantalonii din piele.