Credeai că pantofii tăi sport sunt făcuți doar pentru alergat, fitness sau drumeții pe munte? Ei bine, iată că a sosit timpul ca aceste încălțări să fie în prim planul trendurilor la modă. Nu ne plângem. Așteptam demult să apară modele de teniși care să se potrivească cu o fustă din jeans sau cu o rochie sarafan. Dar la o așa puzderie de modele, care mai de care mai ofertante, nu ne-am fi gândit! Din lac, cu imprimeuri vesele, aurii, argintii, perforați, înflorați, pastelați… o întreagă panoplie de modele te așteaptă la secțiunea sport-casual pentru încălțăminte. Pe care s-o alegi?
Pe cea care te inspiră, în primul rând, alege modelul care-ți place și care se potrivește cel mai bine cu restul hainelor din garderoba ta. Degeaba ai pus ochii pe o pereche de adidași colorați în nuanțe neon-vibrant, dacă restul hainelor tale nu sunt din aceeași categorie de ‘îndrăzneală’ vestimentară. Asta înseamnă că nu sunt stilul tău și te încântă mai mult vizual.
Sfatul meu: achiziționează-ți o pereche de teniși alb-imaculat, simpli, din piele. Vor fi cea mai bună investiție pentru 2016. Contrar la ceea ce am învățat odată despre acești teniși, în ziua de azi, ei se potrivesc la pantaloni largi eleganți, la rochie, fuste, cu alte cuvinte, cam la orice orice, mai puțin rochia de seară.

Copyright: iko / 123RF Stock Photo