Citește și:Cum scapi repede de celulită prin câteva exerciții simple

Dinții galbeni și respirația urât mirositoare- Dinții sunt printre primele lucruri pe care le remarcă bărbații. Aspectul lor este un bun indicator cu privire la cât de multă grijă are o femeie de ea. Așadar, expertul în frumusețe recomandă perierea danturii de două ori pe zi și proceduri de albire și detartraj. Pentru a evita respirația neplăcută, femeile trebuei să-și perieze și limba.

Părul facial–  Părul de pe fața femeilor este unul dintre cele mai detestate de către sexul tare. Nu vă concentrați doar pe epilarea anumitor părți ale feței. Fiți cu băgare de seamă și în ceea ce privește părul din nas și cel din zona urechilor.

Picioare păroase, neepilate- Bărbații fug mâncând pământul dacă văd păr pe picioarele partenerei. Nu lăsa părul să crească, ci ai grijă să fii epilată sau rasă. Dermatologii recomandă să folosești lama de ras la 15 minute după ce ai intrat în cadă sau sub duș. Nu folosi doar săpun sau gel de duș atunci când te razi. Folosește o cremă de ras.

Prea mult machiaj– Contrar opiniei femeilor, bărbaților nu le plac deloc femeile încărcate cu machiaj pe chip. Evită să folosești prea mult fond de ten, contur de ochi sau pudră de obraji. Mulțumește-te doar să ascunzi micile imperfecțiuni, nu-ți pune o mască.

Transpirația la subraț îi pune pe fugă pe bărbați

Buzele crăpate- Buzele crăpate sau exfoliate nu sunt deloc atrăgătoare pentru bărbați. Îi îndepărtează de dorința de a-ți oferi un sărut. Ai grijă să nu-ți lipsească din geantă un balsam de buze, de preferat incolor.

Sprâncene exagerate– Moda sprâncenelor tatuate profund, nenaturale sau a celor desenate sau vopsite în nuanțe evident nenaturale îi face pe bărbați să o ia la fugă, susține expertul. Acesta recomandă o îngrijire a sprâncenelor, păstrarea formei, fără a atrage atenția.

Petele de transpirație de la subraț– Dacă e să luăm după ce recomandă expertul, ei bine, femeile nu trebuie să transpire deloc. Cum așa ceva nu e posibil,  specialstul recomandă celor care au o transpirație mai abundentă să nu poarte , mai ales vara, îmbrăcminte care, udată de transpirație, se vede de la o poștă. Culorile calde, materialele de calitate ajută la mascarea problemei de la subsuoară.

Bronzul artificial- Femeile care aleg bronzarea la salon – cu sprayuri sau sub lampa UV- ar face bine să n u exagereze. 99% dintre bărbați urăsc să vadă un astfel de bron nenatural pe pielea partenerei.

Citește și: