7 trucuri de machiaj când ești pe fugă:

  1. O trusă all-in-one

Fie că ești la birou sau într-o trecere rapidă pe acasă, dacă te grăbești nu vei avea timp să reiei tot procesul de make-up cu care ești obișnuită dimineața. Una dintre cele mai bune soluții la care poți apela este o trusă de machiaj all-in-one pe care să o ții mereu în geantă cu tine. Consideră că este o trusă de urgență sau pentru momentele în care nu ești acasă. Nu vei mai pierde timp să îți cauți prin casă toate produsele de machiaj și ai avantajul că o poți transporta oricând cu tine.

  1. Acoperă doar imperfecțiunile

Când timpul nu este aliatul tău, nici nu trebuie să treci printr-o transformare completă. Tot ce îți trebuie este un concealer care te va ajuta să elimini imperfecțiunile vizibile și să mergi mai departe cu planurile tale. Îl poți aplica sub ochi, pentru a reduce cearcănele, și îl poți folosi chiar fără să stai mereu cu pensulele în geantă.

  1. Un truc care îți va scoate toată fața în evidență

Când nu ai timp să treci prin toată rutina de make-up cu care ești obișnuită, un truc prin care poți simplifica totul și care te va ajuta să îți scoți toată fața în evidență este definirea sprâncenelor. Acestea joacă un rol esențial în trasarea liniilor generale ale feței, nu numai ale ochilor.

  1. Profită de punctul tău forte

Nu încerca să faci ca totul să strălucească, ci profită de punctul forte al feței tale și aplică machiaj acolo. Acest punct ar putea fi gura sau ochii, iar machiajul tău pe fugă trebuie să se concentreze mai mult în această direcție, pentru a scoate în evidență culoarea ochilor sau buzele pline.

  1. Pentru mai multă prospețime

După o zi lungă, este foarte dificil să mai ai prospețimea de dimineață, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie atât de evident și pe fața ta. Adu mai multă strălucire în obraji cu o bază ușoară, puțină pudră bronzantă și o atingere de blush roz.

  1. Nu pierde vremea cu dermatograful

Nu vei avea nevoie de un dermatograf ca să aduci mai multă profunzime ochilor tăi. Câteva umbre ușoare la colțurile ochilor te vor ajuta să îi scoți în evidență într-un mod extrem de eficient.

  1. Când vrei să dormi o jumătate de oră în plus

Dacă ar fi după noi și nevoile fiecăreia dintre noi, o zi ar trebui să aibă 48 de ore. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă, așa că trebuie să ne organizăm cum putem cu timpul pe care îl avem la dispoziție. Asta nu înseamnă că trebuie să te sacrifici în fiecare dimineață pentru rutina clasică a machiajului. Poți să te trezești și cu jumătate de oră mai târziu, cu o singură condiție: să îți pregătești de seara toate produsele pe care ai de gând să le folosești a doua zi de dimineață. Vei scuti mult timp dacă te organizezi puțin.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Solis Images