1. Crema hidratantă cu FPS

Vara, tenul are nevoie de cât mai multă hidratare, așa că alege un produs ușor, care să corespundă tipului de ten și să satisfacă această nevoie. FPS-ul te va proteja toată ziua de acțiunea razelor solare, prevenind apariția ridurilo. Aplic-o după curățarea tenului. Pentru protecția buzelor, folosește un stick special cu vitamine sau FPS inclus.

 2. Laptele de corp

Ai nevoie de un produs ușor, care să se absoarbă rapid după după duș, capabil să hidrateze în profunzime pielea, fără să lase urme uleioase.  Ca și în cazul cremei pentru ten, factorul de protecție solară e foarte important. Chiar dacă nu ești la plajă, soarele te poate arde pe umeri, în zona decolteului sau pe picioare. Pentru protecție de zi cu zi e suficient un FPS 15 sau 20, în cazul unei pieli normale. Acesta trebuie să fie ceva mai mare dacă pielea e foarte albă sau sensibilă la expunerea solară.

 3. Gel răcoritor pentru picioare

Calmează și dă o senzație de ușurare picioarelor încinse. Are o textură fină, formulă cu efect răcoritor și ingrediente împrospătează și redau senzația de confort. Aplică-l după duș și masează-l mai multe minute, pentru a stimula circulația sângelui. Dacă ai probleme cu transpirația picioarelor, folosește un antiperspirant special.

 4. Spray protector pentru păr

Nu trebuie să schimbi toată gama de îngrijire a părului, dar un astfel de produs îți e de mare ajutor în zilele de vară. Se aplică după baie și coafare, deci râmâne toată ziua pe firul de păr, protejează de acțiunea razelor solare și previne uscarea excesivă a părului. Formula sa te ajută să păstrezi frumusețea părului, căci îl hidratează în profunzime și îi menține strălucirea.

 5. Parfumuri ușoare, de vară

Notele de iarnă nu prea sunt potrivite  acum. Parfumurile se intensifică la căldură și pot deveni prea grele. Găsește un parfum cu arome proaspete, florale sau fructate, în tonuri delicate și cât mai naturale și nu exagera atunci când le aplici.

 6. Produse pentru călcâie

Pentru că sunt mereu expuse, călcâiele tale trebuie să arate impecabil. Așa că orice produs destinat îngrijirii acestei zone este binevenit: scrub, cremă reparatoare, cremă hidratantă, pilă pentru pielea îngroșată etc. Folosește-le cu regularitate și vei avea călcâie netede toată vara.

 7. Crema anticelulită

Acum e vremea ei. Folosită constant, îmbunătățește aspectul pielii, tonifiază și redă fermitatea. Aplic-o întotdeauna printr-un masaj ceva mai energic. Totuși, nu te baza doar pe acțiunea ei. Ca să obții într-adevăr rezultate bune, fă zilnic exerciții fizice ușoare și cît mai multă mișcare și ai mare grijă la alimentație.

Sursa foto: Flickr.com