6 trucuri de aplicat în rutina de dimineață pentru un păr mai spectaculos:

  1. Folosește-te de cele mai bune accesorii

Timpul este extrem de prețios, motiv pentru care unul dintre lucrurile pe care trebuie să le faci atunci când vine vorba despre aranjarea părului în fiecare dimineață este să te asiguri că nu pierzi timp pentru lucruri inutile. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, e necesar să ai mereu alături de tine cele mai bune accesorii, precum ondulatoare și plăci de calitate.

  1. Ce să faci înainte de culcare

Înainte de culcare este extrem de important să știi cum să îți îngrijești părul, pentru ca dimineața să pierzi cât mai puțin timp posibil. În primul rând, e mai bine să îți faci baie de seara, însă trebuie să ai grijă ce tip de șampon folosești. Apoi, balsamul devine un element cheie pentru un păr spectaculos. Iar unul dintre trucuri este să pui ceva mai mult balsam, pentru a-ți ajuta părul să îți mențină părul hidratat și sănătos.

  1. Împletește părul

Un alt truc pentru a te bucura de un păr mai spectaculos și mai ușor de îngrijit dimineața ar fi să îl împletești. Înainte de culcare, ia-ți puțin timp să îl împletești, iar dimineața, după ce îl vei desface, te vei bucura de șuvițe ușor ondulate și extrem de simplu de întreținut.

  1. Un truc pentru volum

Dacă îți dorești să te bucuri de mai mult volum, înainte de culcare usucă bine părul și prinde-l într-o coadă la spate. Dimineața poți să îl desfaci și să aplici la rădăcini puțin șampon uscat.

  1. Puțină strălucire dimineața

Dacă preferi să faci duș dimineața, atunci poți încerca să aplici luciu de-a lungul firului de păr pentru a te asigura că vei controla firele sălbatice. Poți apoi să prinzi părul sus într-o coadă de ponei.

  1. Dacă ești foarte presată de timp

Sunt și dimineți în care trebuie cu adevărat să găsești soluții extrem de rapide ca părul tău să arate bine și să reziste așa pentru toată ziua. O poți face printr-un truc simplu, aranjând jumătate de păr în sus, jumătate în jos. Poți prinde jumătate din păr sus într-un coc sau să-l împletești, pentru ca cealaltă jumătate să fie lăsat să curgă elegant pe umeri. Fixează-l apoi cu puțin fixativ și vei reuși să îl păstrezi așa multe ore de acum încolo.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Dean Drobot