Lista de produse de frumusețe la care apelezi pentru un machiaj de zi poate fi nesfârșită, de aceea e bine să ai în vedere câteva pe care să le ai cu tine în geantă toată ziua. Iată propunerile noastre:

Ruj sau balsamul de buze

Nu există rujuri a căror culoare să se păstreze întreaga zi, mai ales când mergi la masă sau bei cafea, lucruri obișnuite pe parcursul unei zile. Așa că strecoară în geantă rujul pe care l-ai folosit dimineață și reîmprospătează culoarea la câteva ore. Dacă nu folosești ruj, un balsam de buze este soluția perfectă pentru a avea buze hidratate întreaga zi.

Citește și – Totul despre ruj. Cum alegi culoarea, textura și cum îl aplici corect?

Mascara

Dacă nu ai avut timp să te fardezi dimineața acasă, două straturi de mascara aplicate în timpul zilei, într-o pauză, te vor face spă dai intensitate privirii și să ai un machiaj de bază.

Pudra de față

Are rolul de a fixa machiajul, de a acoperi micile imperfecțiuni și de a matifia tenul în zonele care au tendința să lucească, mai ales când e cald afară. Las-o în geantă, pentru că sigur te va scoate din încurcătură și îți va fi un aliat de nădejde în zilele în care vrei ca tenul tău să arate perfect.

Deodorant

Se întâmplă să ai nevoie de un deodorant chiar atunci când te aștepți mai puțin, așa că e bine să-l ai în geantă. Alege o variantă mini a deodorantului pe care-l folosești în mod obișnuit, pentru a nu-ți ocupa mult loc în poșetă.

Șampon uscat

Este unul dintre cele mai bune produse de frumusețe inventate în ultimul timp. Dacă părul tău nu arată bine, pulverizează de la 15-20 de centimetri șampon uscat, masează scalpul și aranjează coafura exact așa cum dorești. Nu uita că șamponul uscat nu e recomandat să fie folosit zilnic, ci doar la nevoie. Ca și în cazul deodorantului, alege o variantă de tub mini.

Citește și – 10 pași să aplici produsele de machiaj în ordinea corectă

Foto: 123rf