În afară de cele cinci tendințe pe care ți le explicăm pe larg în continuare, mai poți încerca glitterul (sclipiciul) aplicat pe unghii colorate sau cu model, variantele nude, naturale, culori precum albastru, grena sau verde intens, bijuterii aplicate, modele grafice în mai multe nuanțe.

Unghii metalice

5 manichiuri de primăvară. Pe care o alegi?

Lacurile de unghii metalice au revenit în tendințele pentru primăvara-vara 2019. Acum poți alege dintre o multitudine de nuanțe, în funcție de momentul zilei sau de ocazia unde mergi. De asemenea, poți încerca unele combinații de argintiu metalic și o variantă cromatică, dacă îți plac modelele îndrăznețe. Iar pentru un aer sofisticat, alege aplicațiile pe unghii metalice, fie că e vorba de mici pietre semiprețioase sau de câteva strasuri. Important este să nu exagerezi cu ele.

Manichiuri de primăvară – Roșu clasic

5 manichiuri de primăvară. Pe care o alegi?

Pare că unghiile roșii nu ar putea lipsi vreodată de pe podiumurile prezentărilor de modă, așa că evident că sunt prezente și în tendințele pentru acest sezon. Un simbol al feminității, eleganței și al seducției, roșul se potrivește atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Pe cele scurte, poți alege și variante de roșu mai închis combinat cu ținute casual, de zi. Unghiile lungi, roșii, se potrivesc ținutelor mai elegante, pentru ocazii speciale.

Combinații grafice alb cu negru

5 manichiuri de primăvară. Pe care o alegi?

Dacă nu ești mare fană a culorilor pe unghii, dar îți place să te joci cu formele, îți recomandăm să încerci modelele grafice de alb cu negru. Acestea sunt unele dintre combinațiile vedetă ale primăverii. Proporțiile de alb/negru și modelele sunt la alegerea ta, totul ține de creativitate și de disponibilitatea ta de a te juca. Printre favoritele designerilor sunt liniile negre pe unghii perfect albe. Poți încerca și o variantă de manichiură franțuzească alb-negru.

Citește și – Cum aplici corect lacul de unghii? Ce spune specialistul?

Manichiuri de primăvară – Unghii stiletto

5 manichiuri de primăvară. Pe care o alegi?

Orice femeie serioasă, cu alegeri clasice, convenționale are nevoie din când în când de un pic de extravaganță în viața ei. Acest sezon îți poate oferi din plin o doză de nonconformism prin unghiile stiletto. Lungi, feminine, în nuanțe simple sau cu modele aplicate, sunt pentru perioadele când nu ai treburi de casnice de făcut. Să fie atunci pentru vacanță sau petreceri sau un weekend de relaxare și răsfăț? Oricum ar fi, merită să le încerci măcar o dată.

Galben vesel și luminos

5 manichiuri de primăvară. Pe care o alegi?

Dacă vine vorba de culori, în afară de clasicul roșu, în acest sezon poți alege cu încredere galbenul. Ți se pare prea îndrăzneț? Nicidecum. Imaginează-ți cum s-ar înveseli ținuta ta dacă ai avea unghiile galbene. Chiar și ziua ta se va însenina încă de la primele ore ale dimineții. De remarcat că, de obicei, galbenul se potrivește mai degrabă pe unghiile scurte sau medii decât pe cele foarte lungi. Dacă vrei să diversifici, poți alege și modele aplicate pe unghii galbene.

Foto: Shutterstock

Citește și – Cele mai simple idei pentru unghii de nota 10