Cum faci părul drept să reziste pe toată durata zilei? Iată câteva trucuri utile și un mix de produse de styling must-have pentru a te bucura de un păr drept perfect!

Ce trebuie să faci înainte să îți îndrepți părul cu placa

  1. Folosește un șampon hidratant sau anti-frizz!

Nu folosi șampoane purificatoare, pentru volum sau cele pentru păr gras. Acestea usucă și mai tare firul de păr.

  1. Aplică întotdeauna balsam!

Aplicarea balsamului este obligatorie pentru a netezi cuticula firului.  Poți adăuga și o mască hidratantă pentru a hrăni în profunzime podoaba capilară.

  1. Părul trebuie să fie uscat!

Înainte de a folosi placa, părul tău trebuie să fie complet uscat. Părul se va deteriora mai repede dacă este încă ud în momentul coafării.

  1. Folosește o loțiune de styling!

Pregătește părul înainte de a-l întinde cu placa cu o loțiune  de styling.  Caută un produs care oferă protecție împotriva căldurii din timpul coafării. Îl poți folosi și atunci când usuci părul cu foehnul sau când folosești alte instrumente de coafat precum ondulatorul.

  1. Alege o placă de întins părul de calitate!

Alege instrumente de styling de cea mai înaltă calitate care nu compromit sănătatea părului tău. Fii atentă ca acestea să mențină o temperatură sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Acestea protejează structura firului de păr,  menținându-i strălucirea și hidratarea naturală.

Foto: 123rf

Citește și – Ce trebuie să știi când folosești placa de păr

5 metode naturale ca să scapi repede de mătreață