Prins în coadă, lăsat pe umeri sau un coc fără finisare perfectă? Ai o mulțime de variante pentru a-ți aranja părul când ești invitată la un eveniment special. Inspiră-te din coafurile starurilor de la Hollywood!

Nicole Kidman

5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu

Pe 20 iunie, Nicole Kidman împlinește 51 de ani. Cu fiecare apariție pe covorul roșu, actrița reușește să surprindă prin eleganță și să demonstreze că frumusețea nu are vârstă. Dacă ai părul lung, poți încerca o coafură în care să-ți prinzi părul la spate și să lași câteva șuvițe să-ți încadreze fața. Nu-ți întinde părul cu placa, ci aranjează-l cu peria, în așa fel încât să aibă volum. Pentru stilizare, la final, aplică un pic de fixativ.

Jennifer Aniston

5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu

La 49 de ani, Jennifer Aniston rămâne una dintre actrițele care se remarcă de fiecare dată când apare la un eveniment important. În privința coafurii, de cele mai multe ori alege să-și lase părul liber, pe umeri, un stil care se potrivește foarte bine tunsorii în scări. Dacă părul tău are mai multe trepte, este o idee foarte bună să-l întinzi și să-l lași liber. Nu uita, dacă folosești placa, să aplici un produs de protecție termică, pentru ca părul să nu se deterioreze.

Jennifer Lopez

5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu

Cântăreață și actriță, Jennifer Lopez are 48 de ani și continuă să fie un model de stil pentru femeile din lumea întreagă. Pentru aparițiile în public, adesea optează pentru coafuri în care are părul strâns, fie într-un coc, fie într-o coadă de cal, ca în acest caz. Deși pare simplă, nu este chiar ușor de realizat. Părul trebuie să fie întins foarte bine, piaptănă-l cu capul în jos și prinde-l strâns cu un elastic. Pentru o coadă de cal perfectă, ai grijă ca nicio șuviță să nu se evidențieze.

Citește și – Măști naturale pentru păr degradat

Julianne Moore

5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu

Vremea cocurilor perfecte a trecut, indiferent de vârsta pe care o ai. O demonstrează și actrița Julianne Moore care, la 57 de ani, a ales o coafură tinerească și elegantă în același timp. Părul prins în vârful capului scoate în evidență forma feței și te face să arăți cu câțiva ani mai tânără. Ai nevoie de îndemânare să-l prinzi într-un coc cu aspect ușor răvășit. După ce-l prinzi cu un elastic, răsucește-l și prinde-l din nou în forma dorită. Aplică la final spray fixativ cu fixare medie.

Cate Blanchett

5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu

Dacă ai părul drept până la nivelul umerilor, inspiră-te din coafura actriței Cate Blanchett. Fă-ți cărare pe mijloc și ondulează-ți foarte ușor părul. Este o alegere care te va întineri, cum de altfel se vede și din această fotografie. Cu greu îi poți da lui Cate Blanchett 49 de ani pe care i-a împlinit în luna mai. Pentru ca părul să aibă aspectul ușor dezordonat, folosește puțină spumă, cât o jumătate de nucă. Nu exagera, pentru ca părul să nu aibă aspect încărcat sau lucios.

Foto: Hepta

Citește și – Beyonce va deveni din nou mamă. E însărcinată cu al patrulea copil. Imaginile care o dau de gol