Sezonul petrecerilor și al nunților a început, așa că ne-am gândit să-ți propunem câteva coafuri cu care vedetele internaționale au apărut la evenimente importante. Ana-Maria Mortasipu, hairdresser Keune România, îți spune câteva trucuri pentru a le realiza acasă, de ce produse ai nevoie și care sunt pașii pentru un look hollywoodian.

Ponytail (Olivia Culpo)

Combinația breton-coadă de cal este una foarte reușită. Accentul cade în totalitate pe față, foarte bine încadrată de breton și situată în centrul atenției datorită părului strâns. Coada fixată într-un elastic la baza gâtului și purtată cu o cărare conferă un aer sofisticat. Dacă alegi acest stil, ascunde elasticul cu o șuviță de păr, pe care o vei răsuci în jurul acestuia și o vei fixa cu un ac de păr sau poți folosi accesorii cu un material de catifea. La final, poți aplica glossy spray pentru o strălucire maximă.

Boho Waves (Nicole Kidman)

5 coafuri de vedetă

Sigur ai observat că în acest sezon se poartă naturalețea. Coafurile finisate nu mai sunt atât de interesante. Astfel, simplitatea începe să capete din ce în ce mai mult farmec. Indiferent că ai părul lung, mediu sau scurt, coafura messy va arăta minunat. Textura foarte lejeră, cu aspect messy, proaspăt ridicat din pat, cu un onduleu foarte lejer situat la jumătatea lungimii și cu o textură mai apropiată de un păr coafat cu peria pentru a avea volum. Un look aparent foarte simplu, dar care nevoie de îndemânare pentru a arăta impecabil.

Bob / Lob (Jennifer Lawrence)

5 coafuri de vedetă

Întotdeauna actuală, tunsoarea bob își dovedește încă o dată versatilitatea pe covorul roșu. Clasicul bob rămâne în topul preferințelor vedetelor de peste Ocean. Dacă vrei o schimbare de look, dar nu ai curajul să îți scurtezi dramatic părul, tunde-l într-un bob mai lung, adică lob, care îți va contura fața și îți va pune în evidență trăsăturile. Franjurat și în trepte, poți crea textura cu ajutorul unei creme pentru finisare pentru un look de vedetă.

Împletituri Fishtail (Sarah Jessica Parker)

5 coafuri de vedetă

Numeroasele stiluri de împletituri care ne ajută imaginația să contureze coafuri complete reprezintă elementele cheie pentru un  look adecvat stilurilor multora dintre vedetele noastre preferate. Dde-a lungul timpului, împletiturile devin mai complexe, iar tehnicile de styling mai variate, în măsura în care orice look poate fi reprezentat într-un mod diferit, prin coafuri împletite. În timpul realizării împletiturilor puteți folosi ceară de păr pentru finisarea șuvițelor.

Citește și – Cum să scapi de vârfurile despicate 

Pixie cu undercut (Scarlett Johansson)

5 coafuri de vedetă

Tunsorile mai scurte pot fi extrem de chic, dacă știi cum să le pui în valoare. Chiar dacă la prima vedere părul scurt nu pare a-ți lăsa multe variante de aranjat, să știi că există tunsori de styling prin care poți obține coafuri deosebite. Dacă șuvițele din calotă sunt mai lungi, alege o coamă cu un ușor iz punk. Tot ce trebuie să faci este să-ți speli părul, și să aplici un produs de bază, de întărire, apoi să modelezi calotă cu ajutorul unei perii rotunde și a foehn-ului. Întinde vârfurile cu placa de păr și fixează cu un spray de calitate.

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și – 5 coafuri cu împletituri. Cum le faci acasă?