Orice femeie visează la o garderobă vastă și în tendințe, însă, dacă te împarți zilnic între o mulțime de îndatoriri, acasă și la serviciu, pragmatismul este cel care primează, nu-i așa? Uită de zilele în care stai cu ușile de la dulap larg deschise, eliminând pe rând orice variantă de ținută, și axează-te pe câteva idei practice, potrivite în orice împrejurare. Iată care sunt piesele care te vor ajuta să ai în fiecare zi o apariție de excepție și în care să te simți excelent:

  1. Orice ținută ce conține această piesă vestimentară este una reușită

Dacă ar fi să te gândești la o apariție elegantă, de zi și de o frumusețe clasică, ce element ți-ar veni prima dată în minte? În cazul nostru, cămașa este în mod cert elementul acela practic, ușor de purtat în zeci de combinații și niciodată desuet. Este, cu siguranță, genul de articol vestimentar care nu are vârstă și pe care îl poți purta ani la rând în o mulțime de combinații, atât elegante sau office, cât și casual.

E de ajuns să te uiți printre aceste cămăși de damă, pentru a găsi elementul ideal pentru ținutele tale de zi cu zi. Cu doar una dintre ele poți să concepi ținute pentru fiecare zi a săptămânii – luni o poți purta într-o combinație romantică alături de o fustă plisată cu o lungime medie, marți cu o pereche de pantaloni din stofă, miercuri cu o niște blugi clasici, albaști, și tot așa. Indiferent care este stilul care te caracterizează, cămașa este în mod cert indispensabilă într-o garderobă.

  1. Pantalonii care nu se demodează niciodată și pe care îi poți purta oriunde

Cu o pereche de pantaloni negri, dintr-un material lejer și la dungă este imposibil să dai greș, mai ales că acum tendințele sunt fluide, așa că îi poți asocia chiar și cu o pereche de teniși. Îi poți asorta la orice – o cămașă, o bluză elegantă sau chiar și un tricou lejer. Poți merge cu ei la birou, dar și la un film cu prietenele, la o cină cu iubitul sau la o piesă de teatru de păpuși cu cel mic.

  1. Și în parc, și la birou, o pereche de balerini sunt o opțiune grozavă. Cum să îi alegi pe cei mai practici

Balerinii sunt o adevărată salvare pentru femeile ocupate și mereu pe fugă. Reprezintă o îmbinare perfectă între stilul elegant și cel casual și pot fi purtați atât la blugi, cât și la fuste. Ca să nu îți aglomerezi pantofarul cu prea multe perechi de balerini, îți sugerăm să alegi unii din piele, fără toc, negri și cu botul rotund, în felul acesta ei se vor asorta cu ușurință la orice ținută porți.

  1. Trench-ul, cea mai practică haină pentru primăvară și toamnă

Suntem în sezonul cu vreme schimbătoare și fiecare zi pare să „ceară” o anumită haină de exterior. Ca să nu achiziționezi prea multe astfel de piese, sugestia stiliștilor este să cumperi un trench clasic, simplu, cu un cordon în talie și într-o culoare ușor de îmbinat cu alte elemente din garderobă. Nuanțele spre care ar trebui să te îndrepți sunt bejul, negrul, bleumarinul.

Îl poți purta și în zilele ploioase, și în cele răcoroase cu un fular mai gros, dar și în zilele călduroase, iar în ceea ce privește asocierea vestimentară cu alte elemente, el se va potrivi și cu fuste elegante și cu pantofi cu toc, dar și cu balerini și cu o pereche de pantaloni casual.

Ai în garderobă aceste piese? Pe care dintre ele o consideri cu adevărat salvatoare?

Sursa foto: Shutterstock