Tenul lipsit de elasticitate

Pentru tenul uscat, fără elasticitate și strălucire, folosește o mască pe bază de banane și avocado. Ai nevoie de o jumătate de banană, o jumătate de avocado, un strop de ulei de cocos și o lingură de iaurt sau smântână. Strivește pulpa de avocado și cea de banană, amestecă celelalte ingrediente omogenizând compoziția și aplică pe tenul curat, lăsând să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărtează cu apă caldă.

Scapă de cearcăne

Fructul de avocado este eficient și când avem de-a face cu un chip brăzdat de cearcăne. Aplică două felii de avocado pe ochi, lăsându-le să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărtează cu apă călduță, apoi hidratează zona ochilor.

Mai multă hidratare

Pentru hidratarea tenului și atenuarea ridurilor de expresie pregătește o pastă de banane, două linguri de iaurt și o lingură de ulei de argan. Omogenizează compoziția și aplică pe față timp de 20 de minute. Îndepărtează cu apă caldă.

Ritualul săptămânal

Masca cu kiwi, grapefruit, banană și iaurt este potrivită tuturor tipurilor de ten. Se curăță fructele de coajă, se mărunțesc cu ajutorul unui blender, se adaugă două linguri de iaurt și se omogenizeaza compoziția. Pasta se întinde în strat subțire, lăsând să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărtează cu apă călduță și, la final, cu apă minerală.

Copyright: BDS / 123RF Stock Photo