Tratamente cu bere pentru frumusețe. Berea îmblânzește părul creț

Berea poate fi folosită ca balsam pentru părul creț care nu vrea să stea în niciun fel. În plus, îl ajută să-și recapete hidratarea și strălucirea. Pentru părul creț, folosește doar bere neagră, fără alcool.

Spală-te cu șamponul tău obișnuit. Toarnă bere neagră fără alcool pe păr. Asigură-te că ai acoperit tot părul. Lasă să acționeze timp de 5 minute. Clătește cu apă călâie. Folosește acest remediu o dată la două săptămâni.

Tratamente cu bere pentru frumusețe. Berea previne îmbătrânirea tenului

Antioxidanții pe care îi conține berea combat efectele negative ale radicalilor liberi. Astfel, previn îmbătrânirea tenului. De asemenea, conține mai multe vitamine și minerale care hrănesc tenul și-l fac să arate mai tânăr. Fă o mască pentru ten după următoarea rețetă:

Amestecă o lingură de bere, un albuș de ou și trei patru picături de ulei de migdale. Aplică masca pe față și pe decolteu. Ocolește zona ochilor și buzele. Lasă să se usuce, după care clătește cu apă călduță din belșug. Șerge-te cu un prosop curat, după care aplică crema obișnuită pentru hidratare. Această mască se folosește o dată pe săptămână.

Așa se revigorează rapid tenul obosit

Tratamente cu bere pentru frumusețe. Poate fi folosită ca exfoliant

Poți folosi berea ca exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte care fac tenul să arate tern. Berea mai are capacitatea de a curăța porii, datorită alcoolului pe care îl conține. Stimulează creșterea celulelor noi. Astfel, tenul tău va arăta perfect.

Zdrobește trei căpșune până devin o pastă fină. Adaugă una sau două lingurițe de bere (depinde de consistență). Aplică această pastă ăpe față, masând ușor cu mișcări circulare. Lasă să acționeze 15-20 de minute. Clătește cu apă călâie. Folosește acest scrub natural o dată pe săptămână.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com