Rochia stil cămașă

Cu mânecă  scurtă sau fără mâneci, ușoară și confortabilă, e perfectă pentru oraș, mai ales în zilele toride. Poate fi din denim subțire sau din alte materiale de vară: pânză subțire, in sau chiar materiale vaporoase așa cum este șifonul. Poart-o cu sandale cu talpă joasă, o geantă stil sac, pălărie de soare cu boruri mari și o curea lată în talie care să sublinieze linia siluetei, având în vedere că acest tip de rochie are un croi mai lejer.

 Rochia vaporoasă

E feminină și foarte romantică și, în funcție de model și imprimeu, poate fi o alegere inspirată  atât pentru zi cât și pentru ieșirile de seară. Materialul ușor și fin e foarte răcoros și nu se lipește de corp. Modelele cu bretele sau cele cu croi în A, lejer pe corp sunt cele mai potrivite acum. Alege impreimeurile florale, culorile pastelate sau pe cele aprinse, asortează sandale comode cu baterte și o geantă încăpătoare.

 Rochia lungă

Pentru că oferă un look relaxat și un aer de vacanță, suficientă libertate de mișcare și un plus de feminitate, e unul dintre modele preferate în acest sezon. Pentru o petrecere de seară, ieși  în evidență cu un model dintr-un material fluid, fără bretele și volănaș amplu în zona pieptului. Pentru zi și oraș, alege-le pe cele cu imprimeuri – floral, abstract, dungi etc. – și combină-le cu o geantă tip coș.

Sursa foto: Flickr.com