Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals, îți recomandă  3 produsele esențiale care îți vor proteja podoaba capilară în sezonul rece și nu numai.

„Cum vine frigul avem nevoie de produse de hrănire. Pentru un păr revitalizat și în sezonul rece, introdu în rutina ta de îngrijire 3 produse de top”, spune specialistul.

Îngrijirea părului iarna – Ai nevoie de un serum protector

Principala regulă pentru un păr cu volum este să fie în permanență corect hidratat. Aplică săptămânal un serum protector care îi redă părului strălucirea și hrănește firul deteriorat.

„Serumul are o putere foarte mare de restructurare a firului de păr. Se aplică pe păr după șampon și poate fi combinat cu o mască de hidratare. Produsele de acest tip au foarte multe vitamine și uleiuri care fac părul strălucitor, mătăsos și îl hidratează foarte bine,” explică Antoaneta Stoican.

Citește și – Ce trebuie să știi când folosești placa de păr

Îngrijirea părului iarna – Aplică un tratament reparator!

Părul deteriorat se rupe foarte ușor și este lipsit de stălucire. Soluția? Optează pentru un tratament reparator. Grație tehnologiei moleculare pe bază de aminoacizi, fibra podoabei capilare va fi reparată instant.

„Tratamentul reparator este soluția ideală pentru a întregi stratul de cheratină a firului de păr. Se aplică pe păr după spălat și are efect de tratare a părului timp de 4 săptămâni,” recomandă specialistul.

Îngrijirea părului iarna – Folosește un produs de styling ce oferă protecție termică!

Dacă îți coafezi părul foarte des, un produs de styling cu protecție termică pentru păr este indispensabil. „Apelează la un tratament care nu se clătește și care are putere foarte mare de reparare și netezire a părului. Conferă protecție termică la uscare și coafarea se face mult mai ușor, plus că durează mai mult,” recomandă Antoaneta Stoican.

Foto: 123rf

Citește și – 3 mituri despre îngrijirea părului. Ce spune specialistul?