Iată sfaturile stilistului Londa Professional, Bogdan Mirică. El explică ce se întâmplă cu părul în zilele care devin din ce în ce mai reci și propune câteva produse de styling pentru păr pentru a-l proteja și a-l păstra sănătos.

„Expunerea la frig și la încălzirea artificială poate fi o adevărată piatră de hotar pentru podoaba ta capilară în zilele lungi de toamnă. Electrizare, vârfuri despicate, uscare excesivă, păr ultra încurcat –sunt doar câteva coordonate ale sezonului rece. Ce poți face pentru a preveni astfel de situații? Ei bine, apelează la produsele de styling potrivite”, spune Bogdan Mirică.

Iată trei produse de styling care te vor ajută să combați efectele frigului și să ai o coafură de 10

1. Șamponul uscat –  volum și refresh pentru coafură

Produsul meu favorit? Șamponul uscat. El joacă un dublu rol. Asigură volum la rădăcină pentru părul fin și, totodată, îți reîmprospătează coafura.

„De obicei le spun clientelor mele să-și aplece capul în timp ce pulverizez șamponul uscat, deoarece gravitația te ajută să dai un plus de volum”, explică hair-stylistul Bogdan Mirică.

Citește și – Cum să-ți întinzi acasă părul fără placă

2. Produse de styling pentru păr în sezonul rece – Spuma de păr light oferă textură și volum

Dacă vrei să beneficiezi de volum în orice moment al zilei, atunci ține aproape o spumă de păr – tratament.  Optează pentru variantele light, care nu încarcă firul de păr. Atenție și la cantitate! Nu exagera, dacă vrei ca părul să nu pară încărcat.

3. Fixativul ușor, perfect pentru un lifting pentru păr

Atunci când vrei să îți finisezi coafura, alege un fixativ ușor care dă elasticitate părului. „E important să te îndrepți către un produs care asigură un efect de lifting și textură coafurii. Cu ajutorul unui astfel de produs, poți obține lookuri fashion și moderne”, completează Bogdan Mirică.

Foto: 123rf

Citește și: