Cămașa lungă, gen rochie-tunică

Nu este deloc feminină dar e comodă, lejeră și se poate purta cu toate modelele de pantaloni. Când va veni sezonul cald această cămașă se va transforma în rochie diafană și vaporoasă și o vom purta cu teniși albi sau sandale romane. Este largă, necambrată și cel mai probabil așa va rămâne. Puțin probabil să o accesorizăm cu curele, brâuri sau centuri pentru evidențierea taliei.
camasa-tunică
Cămașă- H&M

Hanoracul

E de-a dreptul amuzant cum au încercat designerii să aducă în actualitate această piesă și s-o transforme într-un must-have al garderobei pentru 2017. Ca să fim excesiv de nostalgice, am spune că pe vremea când mulți din acești designeri se nășteau, noi alergam în curtea școlii cu aceste hanorace sau ne cățărăm pe munte cu el înnodat în jurul taliei. Dar, pentru că moda e ciclică, ne vom conforma și ne vom reîntoarce la această piesă extraordinară și o vom purta așa cum vom simți, poate nu chiar după sfaturile stiliștilor care ne spun s-o purtăm cu fuste elegante, dar cu o pereche de jeanși moderni cred că ar face o figură frumoasă…
hanorac-pull-and-bear
Hanorac- Pull&Bear

Fusta plisată

De ceva ani ne tot lovim de ea. Are aceeași dimensiune midi, mai jos un pic de genunchi, iar pliseurile nu sunt foarte mărunte. În esență, este frumoasă această fustă și am îndrăgit-o din prima clipă. Trebuie doar să-i găsim câteva elemente cu care s-o asortăm ca să creăm ținute purtabile și moderne. Ce-ai zice de o helancă cu guler delicat în jurul gâtului?
fusta-zoot-ro
Fusta- www.zoot.ro

Copyright: fashionstock / 123RF Stock Photo