Geanta plic rămâne în tendințe 

Nu este o noutate, dar o geantă plic din material textil cu aplicații originale din scoici, ciucuri, inserții din piele ecologică sau sfoară, este cu siguranță o piesă obligatorie pentru vară. Nu este din cale-afară de încăpătoare dar, din fericire, telefonul mobil ține loc de agendă, ceas, aparat foto, pix. Această geantă-plic poate fi extrem de versatilă dacă ai curajul să-ți achiziționezi una cu aplicații mai îndrăznețe: astfel, poate fi purtată atât la pantalonii de jeans cât și la o rochie de cocktail mai sofisticată. Deși, cele mai multe sunt prevăzute cu lanț pentru umăr, ele se poartă ținute în mână sau la subraț.

Rochia baby-doll

Multe dintre noi asociem acest tip de rochie cu perioada sarcinii și o vedem purtată musai de o graviduță. Fals! Nu există ceva mai lejer, care să-ți oferă atât de multă libertate de mișcare ca această rochie. Se poartă cu sandale cu platformă sau tip gladiator. Eu inclin mai mult spre platforme. Pentru că sus pe toc trupul femeii devine mai zvelt, postura se corectează, iar volumul oferit de rochia baby-doll se transformă într-un mare avantaj.

Costumul de baie vintage

Dacă nu ai fost adepta slipului mult prea decoltat, acum ai de ce să te bucuri. Stilul vintage revine în forță în tendințe, iar modelul clasic de slip, acela în care poza Marilyn Monroe este ultimul capriciu al modei estivale. Cu talia înaltă, cu banda lată, cu print vesel și colorat, slipul acesta te va transforma într-o adevărată divă pe plajă. Sutienul poate avea mai multe forme, în funcție de cupe. Cel mai reușit model este cel balconette: senzual, provocator și un aliat de nădejde împotriva valurilor, a gravitației și a scurgerii ireversibile a timpului.

 

Sursă foto: shuterstock