Sunt trucuri pe care le poți aplica oricând, chiar și dimineața, când te grăbești să pleci de acasă și ți se pare că, orice ai face, părul tău nu va arăta bine.

„Pune în practică câteva trucuri smart și poţi transforma rapid aspectul părului tău, spune Lucian Busuioc. Cum? Ține aproape câteva produse de styling versatile, care fac diferența”, adaugă stilistul.

1. Folosește un produs care redă strălucirea părului!

O coafură de impact are nevoie de strălucire. Aplică un spray pentru strălucire pe toată lungimea părului. Explicația?  Produsul oferă o finisare strălucitoare și rafinată. „Dacă vrei mai mult volum și textură, atunci, în zona rădăcinilor, poți aplica puțin șampon uscat pentru o textură relaxată”, punctează Busuioc.

Citește și – Trucuri ca să îți crească părul mai repede

2. Idei pentru o coafură impecabilă – Ce soluții rapide ai pentru a da volum părului

„Una din metodele clasice pentru obţinerea volumului la rădăcină este masarea scalpului. O altă soluție pentru a da părului refresh părului între spălări este șamponul uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum și reîmprospătează coafura. De asemenea, o altă variantă este să aplici spumă pentru volum la rădăcini și să masezi ușor produsul pentru a oferi părului volum instant.”

3. Creează-ți bucle naturale pentru un look chic!

Un mod simplu de a obține un look chic și natural?  Bucle lejere, perfecte pentru zilele de vară.

„Separă părul în mai multe secțiuni și aplică un spray pe bază  de zahăr pe lungimi. Strânge părul ușor cu degetele pentru a crea bucle naturale. Folosește un uscător de păr cu difuzor pentru câteva secunde și vei obține bucle cu aspect natural”, explică Lucian Busuioc.

Foto: 123rf

Citește și – Măști naturale pentru părul degradat de soare