Când vor o schimbare, cele mai multe femei se gândesc la o nouă tunsoare sau coafură. Te numeri și tu printre ele? Indiferent de lungimea părului, vei găsi ceva care să ți se potrivească în tendințele de iarnă. Bobul „dezordonat”, bretonul scurt, buclele lejere, părul perfect întins, cărarea pe mijloc, părul tăiat drept sunt doar câteva dintre ele. Ce alegi?

Păr perfect întins

3 coafuri pentru această iarnă

Încearcă această coafură dacă ai părul cu aspect sănătos. Cele mai multe femei își întind părul cu placa, iar dacă părul tău este uscat, aspru, mai întâi aplică tratamente de întreținere și abia apoi orientează-te către placă. De preferat ar fi să-l întinzi cu peria, chiar dacă durează mai mult. Oricum, indiferent de varianta aleasă, aplică înainte de folosirea foehnului sau a ondulatorului un produs de protecție termică. Iar la finalul coafurii, folosește un ulei pentru păr.

Citește și – Cum te tunzi dacă ai părul subțire?

Coafuri pentru această iarnă  – Bucle lejere

3 coafuri pentru această iarnă

Așa numitele „waves”, buclele lejere, sunt printre coafurile care se poartă în acest sezon. Sunt potrivite atât pentru părul mediu, cât și pentru cel lung. Efectul dezordonat al părului este destul de greu de obținut, dacă nu ești obișnuită. Însă poți învăța foarte repede. Ai nevoie de un ondulator sau bigudiuri mari, pe care să le ții minimum câteva ore. Pentru a rezista, la final aplică spray cu fixare medie. Atenție, pentru această coafură părul trebuie să fie bine îngrijit, cu aspect sănătos și fără vârfuri despicate.

Breton scurt

3 coafuri pentru această iarnă

Poți să-ți faci breton scurt, indiferent dacă ai părul lung, mediu sau scurt. Este o coafură care te va întineri și îți va pune în evidență fața. Când alegi această tunsoare e important ca în machiaj accentul să fie pe ochi. Sprâncenele trebuie conturate (atenție la culoare, să fie doar cu două tonuri mai închise decât culoarea părului), iar ochii puși în evidență cu mascara.

Foto: Shutterstock

Citește și – Cele mai bune sfaturi să nu ți se electrizeze părul în timpul iernii