Colierul masiv

Vrei să faci senzație? Poartă un colier supradimensionat, care să îți personalizeze ținuta, indiferent că e una casual sau una de seară. Pentru o rochie simplă, dreaptă, într-o singură culoare, alege unul cu model bogat și mai multe combinații de culori. Colierele metalice, în culori vibrante se potrivesc ținutelor moderne și casual cu blugi și tricou, iar cele din material textil, cu flori sau cele cu mărgeluțe colorate sunt perfecte pentru rochiile delicate, vaporoase sau romantice.

Pălaria cu boruri largi

Protejează-te de soare și fii la modă. Poartă o pălărie feminină, cu boruri mari, în valuri, cu elemente transparente sau fel de fel de aplicații: flori, o panglică colorată etc. E accesoriul perfect un look de vacanță în care rochia lungă e vedeta. Pălăriile de inspirație masculină se potrivesc cu ținute casual, cu blugi lungi, trei sferturi sau scurți, purtați cu bluze lejere de vară.

Geanta voluminoasă

Pentru vacanță și plajă, cea mai potrivită este cea tip coș, împletită și decorată cu panglici cu imprimeu, care îi dau un aer cochet și feminin. Ținutelor office în culori neutre asortează-le o geantă într-o culoare puternică, cu linii drepte, și mâner scurt. Printre propunerilor marilor designeri pentru această vară se numără și gențile cu forme inedite, cele transparente, gențile mini purtate pe încheietură, cele tot felul de aplicații, iar pentru seara, clutch-urile în nuanțe metalice și forme geometrice.

Sursa foto: Flickr.com