Zilele Jucăriilor îți aduc acum oferte pentru toate vârstele, doar pe elefant.ro! Descoperă lumea magică și minunată a jucăriilor și alege produsele preferate din oferta variată de pe site. Găsești de la seturi de construcție, jocuri de societate pentru cei mici și cei mari, până la mașinuțe, jucării pentru bebeluși și multe altele.

Zilele Jucăriilor – oferte pentru toate vârstele, doar pe elefant.ro

Ultimii ani ne-au demonstrat cât de importantă este educația sanitară. Și cum poți să îi înveți mai bine pe cei mici să se protejeze dacă nu printr-un joc? Poți transforma educația într-o experiență plăcută cu ajutorul jocului de societate Oprește virusul.

Lumea LEGO este una minunată, pentru toate vârstele. Vă puteți distra alături de copii sau de prieteni în timp ce construiți LEGO Friends – Mall-ul Heartlake City. Vine la pachet cu 6 personaje, inclusiv o micropăpușă nouă, din ianuarie 2021. Exista 5 magazine care reflectă interesele variate ale copiilor, de la alimente și muzică, până la tehnologie și jucării. De asemenea, setul include și 2 piese separate, pentru a te distra oriunde și oricând.

Dacă vrei să îi faci o surpriză frumoasă unui copil pasionat de mașini, atunci setul Hot Weels este alegerea perfectă! Vrei să le explici celor mici mai multe informații despre lumea animalelor și să îi înveți cât este de important să protejeze natura? Poți face asta în timp ce vă jucați împreună cu Foca Sandy.

Jocul Monopoly – Constructorul îți aduce zâmbetul pe buze indiferent de vârstă! Este ideal pentru o seară în familie sau un weekend cu prietenii. Ușor de luat într-o geantă, vine și el cu un super preț de Zilele Jucăriilor pe elefant.ro! Însă, toate acestea sunt doar o mică parte dintre produsele pe care le poți achiziționat în perioada 16-17 martie 2022. Vezi AICI oferta completă!

Cum poți comanda de pe elefant.ro?Spiritul ludic nu ține cont de vârstă. Jucăriile ne ajută să ne păstrăm sufletul tânăr și ne învață să ne bucurăm de lucrurile mici în viață. Pe elefant.ro ne dorim să oferim fericire tuturor, așa că beneficiezi de super reduceri în perioada 16-17 martie 2022.

După ce comanzi online pe site-ul elefant.ro, nu trebuie să îți mai faci griji pentru livrare. Poți alege să primești produsele prin curier, chiar la tine acasă, prin oficiile Poștei Române din zona ta, prin cele 800 de locații easybox din toată țara sau prin cele 9 puncte de livrare din București și din țară. Shopping-ul nu a fost nicicând mai ușor de atât!