World Class Romania, principala retea de health & fitness din Romania, în calitate de membru fondator al RomaniaActive – vocea unită a industriei de fitness – a fost unul dintre initiatorii legii deductibilitatii, alaturi de ceilalti membri ai organizației.

World Class se extinde continuu, cu obiectivul de a face serviciile de health, wellness & fitness mai accesibile pentru mai mulți români. Rețeaua deschide cel de-al 44-lea club de health &i fitness, o nouă locație strategică într-un important hub de afaceri situat în apropierea Universității Politehnica. Noul club reprezintă o oportunitate de a adopta un mod de viață mai activ pentru toți studenții, dar și pentru angajații care lucrează în zonă. World Class va lansa o campanie de comunicare pentru a-i sprijini pe cei care muncesc în proximitate să profite din plin de noua lege privind deductibilitatea abonamentului de fitness.

Noul club World Class este situat într-un centru de afaceri nou și modern, o clădire verde cu tehnologie de ultimă generație pentru purificarea aerului interior. De asemenea, oferă o facilitate exclusivă: prima pistă de alergare pe acoperișul unei clădiri de business din România! Măsurând 260 m, oferă alergătorilor o vedere spectaculoasă de 3600 asupra orașului București.

Clubul oferă spații generoase de antrenament, studiouri de group fitness și cycling, echipamente și accesorii moderne, de ultimă generație, dar și o echipă puternică de experți în health & fitness, care dețin numeroase certificări naționale și internaționale.

„Unul dintre obiectivele noastre este să ajutăm companiile să creeze și să-și îmbunătățească forța de muncă, să dezvolte echipe mai sănătoase și mai productive.

Credem cu tărie și toate studiile o arată cu certitudine: exercițiile fizice îmbunătățesc sănătatea oamenilor, dar și sănătatea business-urilor și a întregii economii!

World Class își mărește din nou ritmul de expansiune!

Extinderea rețelei noastre de sănătate și fitness în locații strategice, aproape de locul unde oamenii trăiesc și lucrează, rămâne unul dintre obiectivele noastre principale.

Odată cu noul World Class Campus 6 pe care îl deschidem, oferim tuturor angajaților din zonă mai multe șanse de a fi mai activi fizic și mai sănătoși. Vom continua să fim promotori al tuturor beneficiilor exercițiilor fizice și a ceea ce poate oferi românilor noua lege a deductibilității abonamentelor de fitness, astfel încât ei să poată face mai multă mișcare și să-și schimbe viața în bine”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Kent Orrgren, CEO World Class România

Sănătatea națiunilor prin activitate fizică este noua putere și influențează direct starea economiilor lumii. Între 2020-2023, se estimează că 500 de milioane de oameni vor suferi de boli de inimă, obezitate, diabet sau alte boli cronice atribuite inactivității fizice, care costă 27 miliarde USD anual, dacă guvernele nu iau măsuri urgente pentru a încuraja mai multă activitate fizică în rândul populațiilor lor! (Global Status Report on Physical Activity 2022) 2022).

Despre World Class

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.worldclass.ro sau aplicația World Class din AppStore și GooglePlay.

World Class Romania este liderul de piata al industriei romanesti de health, fitness & wellness, cu un numar total de 44 de cluburi de health & fitness si 23 de piscine în toată țara și peste 76.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă oră și clase diversificate. World Class este partener tradițional LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

Despre Vectr Fitness

Este o companie de investiții deținută de African Industries Group. În România, Vectr Holdings dețin companii din sectoarele de agrobusiness, distribuție de utilaje și utilaje agricole, dezvoltare, investiții imobiliare și health & fitness.

World Class Romania, liderul pieței de health & fitness din Romania, est parte din Vectr Holdings.

African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.