De-a lungul anilor, World Class Romania a devenit un simbol al stilului de viață sănătos și activ. Cu o rețea de cluburi și piscine care continuă să se extindă, concepte reînnoite de health & fitness, locații accesibile și o echipă specializată de antrenori pasionați de stilul de viață sănătos, World Class activează acum mai mulți români ca niciodată! Am lansat conceptele actualizate Les Mills, iar în următoarele zile vom anunța noul program îmbunătățit al claselor de group fitness World Class, în toate cluburile noastre. World Class revine în ritm accelerat la numărul de membri perioada pre-pandemică! Acesta este un succes extrem de plin de satisfacții pentru misiunea noastră: de a educa și de a motiva mai mulți români să fie mai activi, mai des. Și vom continua să promovăm importanța sănătății și a fitness-ului în tot ceea ce facem pentru comunitate.

Kent Orrgren, CEO World Class.
Kent Orrgren, CEO World Class.
Kent Orrgren, CEO World Class.

Les Mills este lider mondial în programe de group fitness și, în același timp, partener traditional World Class România. Anual, clasele originale Les Mills susținute în cadrul rețelei World Class de către instructor acreditați international Les Mills, sunt upgradate cu noi coregrafii, mai atractive și mai eficiente.

Pentru a marca lansarea noilor concepte Less Mills, World Class a invitat toți românii care își doresc să adopte un stil de viață mai sănătos, la evenimentul Stronger, organizat în București, pe terasa București Mall și în Cluj, la World Class Record Parc.

Evenimentul cu acces liber a avut loc pe 10 septembrie și s-a bucurat de energia și entuziasmul celor care au participat în număr mare și s-au antrenat alături de instructorii World Class. Cu toții au fost invitați să își testeze propriile limite și să descopere noile coregrafii Les Mills Body Pump și Body Combat.

Noile coregrafii Les Mills Body Combat și Body Pump sunt așteptate cu nerăbdare, de fiecare data, de către membrii World Class. Lansarea din 10 septembrie a fost o lansare globală, care s-a bucurat de evenimente Les Mills Stronger în întreaga lume. Ne-am bucurat să vedem un număr atât de mare de români prezenți, care au apreciat noile coregrafii și sperăm că am reușit să îi inspirăm să devină mai activi mai des și să adopte stilul de viață #BeHealthy, promovat de World Class. Începând cu 12 septembrie, noile concepte Less Mills fac parte din noul nostru program de group fitness al acestei toamne, în toate cluburile World Class.

Horațiu Dumitrescu, Group Fitness Manager la World Class România

Mai dinamice, mai eficiente, pe ritmuri mai antrenante, clasele de group fitness Les Mills sunt disponibile în toate cluburile rețelei World Class, din București și din țară, cu acces nelimitat pentru toți abonații.

Pentru mai multe detalii, accesați www.worldclass.ro.

Despre World Class

World Class România este lider de piață în industria locală de wellness, cu un număr total de 41 de cluburi de health & fitness în toată țara și peste 60.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă oră și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung pentru LES MILLS ™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de fitness și stil de viață, denumit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

World Class România este deținută de Vectr Fitness, parte a African Industries Group.

African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web sau pagina noastră de Facebook.