Focarele de tip casetă încorporabilă, reușesc să aducă un look fresh vechiului șemineu, oferindu-i o notă modernă și eficiență sporită în funcționare. Cu un design compact, acest tip de focare, nu sunt prevăzute cu picioare de susținere, con de evacuare proeminent și nici cu lamele radiante care să iasă prea mult în evidență, păstrându-le suple la exterior. 

Familia sau prietenii tăi o să fie impresionați de noua achiziție deoarece, aceste modele de focare speciale, au avantajul că se încorporează perfect într-un perete din living sau într-un dormitor cu dimensiuni mari, reușind astfel să-ți transforme locuința într-un loc cu personalitate. 

În plus, un alt beneficiu major al șemineelor compacte, reiese din faptul că se utilizează și mai mai puțin material necesar pentru construcție, lucru care determină și o greutate mai mică a focarului, dar și un cost mai acceptabil, situat ca și preț, între modelele de șeminee electrice și focarele tradiționale pe lemne cu cos de fum

Pe lângă avantajele estetice, optarea pentru astfel de modele compacte de tip casetă, înseamnă și o evoluție din punct de vedere al funcționalității și optimizării de costuri. Practic, reușești să obții ecomonie de energie prin diminuarea masei totale, a consumului de lemne și, în unele cazuri, chiar diminuarea sau eliminarea totală a mirosului neplăcut de fum, grație utilizării noilor tehnologii și materialelor inovatoare folosite la procesul de construcție.

Cu timpul, clienții au devenit tot mai interesați de acest tip de focar ce reușește să salveze aspectul șemineelor vechi, dar și funcționalitatea lor, fără să fie puși în fața procesului anevoios de demolare completă și înlocuirea cu a altora noi, mai costisitoare. Acest trend se datorează în mare parte și grijii purtate față de mediul înconjurător prin limitarea consumului de resurse și eficientizarea amprentei energetice. 

În plus, mai contează și factorul emoțional, clienții atașându-se sentimental de vechiul șemineu la gura căruia, s-au născut multe povești frumoase, și care, de-a lungul timpului, a devenit cu adevărat un “membru” important al familiei. 

Dacă te-ai hotărât să mergi pe mâna unui șemineu care să funcționeze perfect și să te bucuri de momente de relaxare și confort caloric în compania celor dragi, apelează cu cea mai mare încredere la suportul echipei de specialiști din Sibiu! 

Indiferent dacă ești un client casnic sau un specialist în design interior, profesioniștii de la PEFOC îți vor asigura consultanță gratuită și o ofertă completă cu peste 9000 de articole disponibile în magazinul on-line www.pefoc.ro, începând de la sobe, focare și șeminee tradiționale, până la șeminee electrice, bioșeminee de exterior sau coșuri de fum, alături de o întreagă gamă de accesorii și materiale din universul soluțiilor de încălzire premium.