Aprendis îți oferă sesiuni complete de pregătire în urma cărora să îți perfecționezi abilitățile, să îți exploatezi pasiunea și să obții documentele care ai nevoie pentru liberă practică. Inscrie-te la un curs de make-up in Iasi și construiește baza de care ai nevoie pentru a clădi o carieră de succes!

Cui se adresează cursurile de calificare Aprendis?

Pasiunea pentru make-up face parte din viața multor persoane, însă prea puține se gândesc să o transforme într-o profesie avantajoasă care să le aducă numeroase câștiguri și împliniri. Cursul Aprendis este primul pas pe care trebuie să îl faci în acest sens și care îți deschide porțile către oportunități nenumărate. 

Fie că ești amator sau vrei să te perfecționezi în domeniu, te poți înscrie oricând, cursurile fiind adresate publicului larg. Vei beneficia de o abordare adaptată în așa fel încât să poți deprinde toate abilitățile necesare și să experimentezi din plin ce înseamnă să fii make-up artist.  

De ce este nevoie să urmezi un astfel de curs pentru a putea profesa?

Din punct de vedere legal, pentru a putea exercita servicii de înfrumusețare altor persoane, este obligatoriu să deții un curs autorizat și certificat în domeniu, în urma căruia ai obținut o diplomă recunoscută. Acest document reprezintă dovada că ai fost instruit corespunzător și ai obținut drept de practică în așa fel încât să îți poți desfășura activitatea într-un mod sigur și care nu este dăunător pentru viitorii tăi clienți. 

Care este modalitatea de desfășurare a cursurilor de make-up?

Timp de patru săptămâni vei fi preluat de un trainer cu vastă experiență în domeniul beauty care îți va împărtăși cunoștințele, tehnicile și metodele sale de lucru prin care reușește să obțină rezultate excelente. Intensitatea crește treptat, ceea ce înseamnă că vei începe cu noțiuni de bază privind igiena și siguranță, modalități de pregătire a tenului, skincare și trucuri prin care să crești longevitatea machiajului sau să obții un rezultat cât mai natural. Ulterior, vei fi martorul unor demonstrații detaliate, la care va trebui să aloci o foarte mare atenție, pentru că va trebui să reproduci toate machiajele prezentate, de la cel simplu de zi, la machiajul de seară sau chiar de mireasă. 

Se abordează stiluri și tehnici diverse pentru ca la final să fii pregătită să execuți cu succes orice solicitare. Cum identifici machiajul potrivit în funcție de structura facială a clientei sau de tipul de ten al acesteia; cum execuți machiaje glowy sau mate; explicarea tehnicii din spatele machiajelor cut crease, smokey, grafic, bridal, dar nu numai.; cum corectezi asimetrii, discolorații și alte imperfecțiuni; cum combini culorile pentru rezultate armonioase; cum lucrezi cu diferite texturi și nu numai – toate acestea sunt subiecte abordate în detaliu pe parcursul perioadei de curs. 

Înscrie-te acum direct în secțiunea de beauty school Aprendis

Dacă îți dorești să îți transformi pasiunea într-o sursă veritabilă de venit, te despart doar câteva click-uri de îndeplinirea acestui obiectiv. Formularul de înscriere este disponibil pe site și veei avea nevoie de doar câteva minute să îl completezi. Locurile sunt limitate și se ocupă rapid, așadar dacă îți dorești să faci parte din următoarea grupă de cursanți ar fi bine să te grăbești. 

Fii cu un pas mai aproape de cariera mult visată cu Aprendis!