Vinurile au fost dintotdeauna un cadou elegant și de bun gust iar cramele din România remarcă cu mult entuziasm interesul sporit al consumatorului față de producătorii autohtoni. Soiuri precum Feteasca Regală, Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagră, Chardonnay, Pinot Noir sunt acum pe buzele tuturor. Vinul deschide un univers nou al gustului iar oferirea acestuia cadou, bucură pe oricine. O sticlă de vin reprezintă un dar prețios, prin care oferim istoria cramei respective, identitatea acesteia și gustul specific locului de unde vinul provine. 

Deși avem opțiunea de a oferi și vinuri de origine internațională, este de preferat să facem vinuri cadou de la cramele autohtone pentru a oferi tribut tradiției românești și a oferi ocazia celor din jur să deguste vinuri adevărat românești produse din soiuri locale. 

Crama Gîrboiu are o colecție impresionantă de vinuri pe care le puteți oferi cadou în această perioadă. Selecția lor pune la dispoziție vinuri albe, vinuri roșii și vinuri rosé, din diferite soiuri consacrate. Indiferent de alegerea pe care o faceți, vinurile Cramei Gîrboiu sunt absolut delicioase și de o calitate superioară. 

În plus, crama oferă și un serviciu de personalizare a vinurilor cadou iar la fiecare sticlă de vin premium comandată, aceasta este învelită în hârtie de mătase și însoțită de o felicitare scrisă de mână pentru persoana în cauză. 

Ce vinuri poți oferi cadou de la Crama Gîrboiu?

Crama Gîrboiu răsplătește iubitorii de vin cu cele mai bune vinuri românești și oferă spre vânzare vinuri medaliate la competiţii internaționale. Aceste vinuri pot fi savurate în familie, cu prietenii și bineînțeles, oferite cadou.

Pentru iubitorii de vinuri roșii, vă recomandăm vinurile din gama Bacanta precum Feteasca Neagră sau Merlot. Aceste vinuri impresionează prin calitatea gustului și arome de prune, cireșe negre și note de vanilie. Aceste două vinuri echilibrate sunt o idee specială și un cadou ideal de care cei norocoși se vor bucura din plin.

Pentru iubitorii de vinuri albe, Gama Epicentrum aduce în prim plan vinuri din soiuri românești autentice precum Şarbă şi Plăvaie. De asemenea, cupajul compus din Aligote și Muscat Ottonel vă îmbie cu o aromă primăvăratică și cucereşte prin gusturi exotice, irezistibile. 

Iar pentru iubitorii de vinuri rosé, ne îndreptăm atenția spre gamele Bacanta, Tectonic și Livia unde descoperim vinuri premium de care te îndrăgostești instant. Bacanta Rosé Special Edition poate fi o opțiune potrivită, în special pentru doamne sau domnișoare. Vinul prezintă o culoare roz superbă și arome de capsuni, piersică, zmeură și gref roz. 

Dacă ne dorim să pregătim cadouri scumpe și cu adevărat impresionante, Crama Gîrboiu ne recomandă vinurile din Rezerva Familiei. Acestea sunt vinuri de colecţie pe care însăși crama le-a selectat pentru a fi ținute în condiții ideale de păstrare. Așa cum spune și site-ul oficial, vinurile din Rezerva Familiei sunt “potenţate de timp, ghidate de valori și tradiţii” și reprezintă un cadou pe care îl oferim cu încredere persoanelor celor mai importante din viața noastră.