Soare, soare mult așteptat, ce ne facem noi cu ochii iritați, sensibili? Ochelarii de soare sunt un must-have pentru oricine. De cele mai multe ori alegerea lor ține cont mai mult de design, formă și culoare și mai puțin de calitatea lor. La momentul oportun, când suntem la plajă, în vacanță, când ne bucurăm de timp liber, vine și dovada faptului că nu am ales ochelarii de soare potriviți. Ei bine, îi găsim la Lentiamo, cu pagina oficială lentiamo.ro.

Cum alegem ochelarii potriviți

Ca și în cazul alegerii unor rame ochelari, trebuie să ții cont de forma feței, de trăsăturile tale și mai apoi de stilul tău de viață. Spre exemplu, rama ar trebui să urmeze linia sprâncenelor în partea de sus și pe cea a pomeților. De asemenea, pentru cei și cele care au fața rotundă, de preferat ca ramele să nu fie foarte groase, tocmai pentru a atenua rotunjimea feței.

Alte sfaturi prețioase pentru alegerea corectă a ramelor de ochelari:

  • Pentru o față triunghiulară rama potrivită poate fi cea clasică.
  • Ramele rotunde sunt versatile, potrivite pentru cele cu fața ovală sau pătrățoasă.

Cât despre culori, deși este și un aspect preferențial, ține de gustul fiecăruia, trebuie subliniat că în mare parte alegerea este a ochelarilor negri. Induce automat ideea că astfel de ochelari blochează lumina solară intensă și deci protejează ochii. În realitate, acest scut este eficient doar dacă lentilele sunt cele corect alese.

Sunt ochelarii de soare polarizați mai buni?

Cu siguranță ai auzit de ei, mulți îi laudă și îi asociază cu ceea ce ar trebui să fie realmente ochelari de soare de calitate. Iată de ce aceștia nu sunt overrated: au un film special ce fac ca razele de lumină reflectate să fie blocate.

Ca efect benefic când porți ochelari de soare polarizați vorbim despre reducerea oboselii la nivelul ochilor, contrastele mai puternice pe care le observi, faptul că ai claritate și deci un confort vizual.

La soare te poți uita, dar la ei ba

Ochelarii de soare trebuie să încânte din punct de vedere al designului. Aleși în funcție de culoare și cum dă bine în combinațiile vestimentare dorite, la Lentiamo sunt opțiuni pe alese. Poate îți plac cei clasici Ray-Ban, mult iubiții ochelari Polaroid sau cei semnați Guess. Lentiamo te răsfață nu doar cu variante multiple, ci și cu prețui de senzație. În plus, ai un ghid practic despre cum să alegi ceva potrivit ție.

Gata de vacanță? Vei fi, imediat după ce îți alegi și accesoriile vedetă ale ținutelor de vară, ochelarii de soare. Ofertele de la Lentiamo le poți descoperi în pagina oficială.

Contact:

0800 400 156