Fața rotundă

Caracteristice pentru fața rotundă sunt obraji plini și lungimea și lățimea egale ale feței. Dacă doriți să echilibrați formele dvs., alegeți ochelari cu margini care pot adăuga un pic de unghiuri și pot suaviza formele pline. Ochelarii cu rame dreptunghiulare, forme decisive sau modele „cat-eye” (ochi de pisică) sunt propuneri bune pentru femeile cu fețe rotunde.

Fața pătrată

Fața pătrată se caracterizează printr-o frunte largă, oasele obrazului proeminente și o linie a maxilarului puternică. Pentru a atenua aceste unghiuri, ochelarii cu forme moi, rotunjite, sunt potriviți. Modele de aviator, rame rotunde sau cele cu forme ușor ovale pot adăuga delicatețe și feminitate feței.

Fața ovală

Fața ovală este o formă clasică, proporțională, care se potrivește cu multe stiluri de ochelari. Cel mai important este să mențineți această proporție, evitând ramele prea mari sau prea mici. Atunci când alegeți un model, rețineți că partea mai largă a ochelarilor nu ar trebui să fie mai largă decât cel mai larg punct al feței dvs.

Inspirații și sugestii pentru alegerea ochelarilor puteți găsi și în postarea: Cum să alegi ochelari de soare în funcție de forma feței? Noi îți sugerăm!

Fața în formă de inimă

Fețele în formă de inimă se caracterizează printr-o frunte largă și o barbă îngustă. În acest caz, ochelarii care echilibrează aceste proporții, de exemplu modelele cu rame subțiri, delicate, sau stilul „aviator” sunt potrivite.

Rezumat

Amintiți-vă că alegerea ochelarilor de soare nu este doar o problemă de potrivire cu forma feței. Merită de asemenea să acordați atenție calității executării, protecției UV, sau confortului de purtare. Nu uitați și de stilul dvs. – ochelarii de soare ar trebui să-l completeze, nu să-l contrazică.

Când faceți o alegere, rețineți că cel mai important lucru este cum vă simțiți purtându-i. Sunteți persoana care va purta acești ochelari și aceștia ar trebui să vă placă. Regulile pe care le-am descris sunt doar sfaturi – decizia finală este a dvs.! Alegeți un model care vă va face să vă simțiți încrezători și la modă. Indiferent de forma feței pe care o aveți, există multe modele de ochelari care vor fi ideale pentru dvs. Cel mai important lucru este să vă simțiți bine și să vă bucurați de fiecare zi însorită!