Tendințele anilor 80 și 90 sunt în lumea modei de mult timp. Dacă considerați că, culorile pământii sunt asociate acestora, vă înșelați. În lumea modei se vor purta mai ales nuanțe de neon stident. Veți străluci în roz, verde, dar și galben. Uitați de kaki, maro și toate nuanțele închise.

Hainele îl fac pe bărbat. Oamenii goi nu au influență redusă sau deloc asupra societății.

 – Mark Twain

Regina străzilor fără efort

Marea revenire în scenă o experimentează umerii supradimensionați pe o rochie sau pe un sacou. Pe vremuri era un accesoriu nelipsit din garderoba femeilor, dar revine din nou în viața noastră.

Dacă sunteți nemulțumită de umerii voștri înguști, umerii supradimensionați vă vor îmbunătăți silueta. Cu toate acestea, dacă aveți umerii lați, dar doriți totuși să urmați tendințele actuale, încercați să alegeți un model mai potrivit.

Un cod de reducere Answear vă va oferi astfel de îmbrăcăminte modernă la prețuri rezonabile. Veți deveni regina străzilor.

Fiți modernă chiar și în umbră

Pentru serile mai reci veți avea nevoie de o pereche de blugi. Cu siguranță ați observat că se poartă pantaloni cu talie înaltă. Modelele slim și skinny sunt lăsate în urmă. Croielile drepte sau în formă de clopot devin din ce în ce mai actuale.

Colanții lungi și scurți sunt, de asemenea, foarte la modă. Cei mai de calitate și trendy pot fi găsiți la super prețuri în magazinele online. Doar faceți click pe portalul KUPLIO.ro, unde veți găsi un cod reducere Modivo avantajos.

Modelele vor fi, de asemenea, importante pe acești pantaloni diferiți. Încercați să alegeți de exemplu cei cu dungă verticală.

Vă întrebați ce înseamnă? Aceasta este o dungă verticală pe partea exterioară a pantalonilor. Nu numai că vă va face să arăți mai slabă. Ca bonus, îi puteți combina atăt cu stil de îmbrăcăminte elegant, cât și cel sport.

Accesoriile sunt importante

Cele mai importante sunt accesoriile în fiecare ținută. Chiar și cel mai mic detaliu vă poate transforma într-o divă. Cu siguranță ați observat că s-a răspândit acest trend interesant de a purta borsete, care provine din anii 80.

Așa că faceți bine dacă vă prindeți una în jurul taliei. De exemplu, încercați să o prindeți pe umăr ca pe o geantă de tip crossbody. Pe lângă faptul că este modernă, borseta este foarte practică și încape în ea tot ce aveți nevoie. Telefonul mobil, portofelul și cheile de la casă.

Din trecut am preluat și corsetele sau ochelari de mari dimensiuni. Nu trebuie să fie deloc dioptrice sau de soare. Așa-numiți ochelari fără dioptrii sunt suficienți pentru a-și îndeplini funcția de accesoriu modren. Aici se aplică motto-ul: „Cu cât este mai mare, cu atât mai bine”.

În prezent, însă, fantezia joacă un rol important. Când aveți una foarte dezvolatată și colorată, nu vă fie teamă să o folosiți. Literalmente, se poartă tot. Deci nu trebuie să vă fie frică să vă îmbrăcați și să combinați cu adevărat orice.

Foto – Pexels