După turneul național de mare succes cu spectacolul „Visul American” („Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, Tudor Chirilă, jurat în următorul sezon al show-ului «Vocea României» de la Pro TV, promite fanilor „o cântare altfel” la Arenele Romane.

„Concertul Vama de la Arenele Romane devine o tradiție. Pe 29 iulie 2020, am cântat în fața a 350 de oameni obligați să stea jos, distanțați și purtând măști timp de două ore. A fost singurul concert din acea vară la Arene. 2021 a fost mai blând cu restricțiile și ne-am adunat 2.500 de oameni, care și-au amintit de vremurile bune de la concerte. Anul ăsta nu mai avem nicio opreliște și ne adunăm din nou, a treia oară în final de iulie, cu speranța că vom fi și mai mulți. Deja ne gândim ce față o să dăm concertului din acest an. Cum o să arate scena, ce o să cântâm, dar, mai ales, cum o să cântăm, pentru că suntem într-o perioadă cu chef de lucru și umblăm la piese ceva de speriat. Reorchestrăm, modificăm, scriem cântece noi, căutăm colaborări, remixăm, reîmprospătăm show-ul Vama live. Și toate astea sigur o să se adune într-o cântare altfel. Foarte altfel. Ne vedem pe 29. Be there!”, a declarat solistul trupei Vama.  Celebra formație va concerta cu această ocazie în spațiul în care a lansat albumul omonim, „Vama”, în 2008. Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă – tobe şi Dan Lucian Opriș – bas.

Concertul Vama din 29 iulie 2022 este organizat de Media Group Services International. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro.