Toamna este perioada perfectă pentru a ne reînnoi garderoba cu jeanși, pulovere, sacouri, trenciuri, jachete, ghete, genți, accesorii și multe alte piese care ne încântă din punct de vedere estetic, dar sunt și perfecte pentru a ne proteja împotriva frigului. 

Cu siguranță odată cu instalarea sezonului rece wishilist-ul fiecăruia dintre noi crește considerabil și începem să căutăm cele mai potrivite piese pentru noi, dar și cele mai bune oferte. 

Și ce moment mai bun pentru a ne cumpăra tot ce ne dorim dacă nu Black Friday? Pentru iubitorii de modă, dar nu numai, Black Friday este cel mai așteptat eveniment de shopping datorită discounturilor considerabile oferite în cadrul acestui eveniment. 

Fie că este vorba de piese de la branduri premium, fie că este vorba de mai multe articole care s-au adunat pe lista noastră de cumpărături, Black Friday reprezintă momentul oportun pentru a face cumpărăturile pentru toate piesele pe care ni le dorim datorită faptului că putem găsi numeroase produse cu discounturi considerabile. 

La Fashion Days, Black Friday începe pe 6 noiembrie și este evenimentul de shopping cu cele mai multe  oferte din an.

Recomandări pentru a prinde cele mai bune oferte

Creează-ți cont de client: Black Friday este un eveniment care generează mult interes și tocmai din acest motiv, cele mai bune oferte se pot epuiza foarte rapid, motiv pentru care este recomandat să ai în prealabil contul de client setat împreuna cu toate informațiile necesare precum nume și date de contact și livrare pentru a salva timp în ziua în care vei plasa comanda. 

Descarcă aplicația și pornește notificările pentru a afla când se dă startul reducerilor și a fi tot timpul la curent cu cele mai tari reduceri. 

Salvează produsele pe care ți le dorești la Favorite. Astfel, vei primi notificări când acestea vor fi reduse și îți va fi și mai ușor să urmărești ofertele pentru produsele care te interesează. 

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu reduceri exclusive, oferte limitate, dar și ultimele tendințe în materie de modă. 

Pentru iubitorii de frumos și de modă, Black Friday este cu adevărat o sărbătoare deoarece este evenimentul cu cele mai multe reduceri și discounturi substanțiale și ne oferă prilejul ideal pentru a ne achiziționa toate piesele de toamnă pe care ni le dorim pentru a da un upgrade garderobei noastre pentru sezonul rece  la prețuri convenabile.