1. Magic Place Aqua Park

Un loc de mers alături de familie este Magic Place Aqua Park. Aflat în cartierul Crângași, parcul are o suprafață de șapte hectare și o capacitate de 5.000 de persoane. Locul beneficiază de mai multe facilități, printre care o plajă cu nisip,  șezlonguri, umbreluțe, terenuri de fotbal, tenis și baschet, tobogane pentru adulți, în timp ce copiii beneficiază de două bazine special amenajate.

Magic Place Aqua Park dispune și de o scenă folosită pentru spectacole. De asemenea, te poți răsfăța și la un Beach Bar unde vei găsi băuturi răcoritoare și cocktailuri celebre.

La Magic Place Aqua Park nu trebuie să ratezi nici zona food, unde organizatorii pregătesc grătare în fiecare weekend sau sortimente de pizza delicioasă la cuptorul cu lemne.

2. Therme București

Un alt parc acvatic de top este Therme București. Acesta este situat în zona de nord a capitalei, la zece-cincisprezece minute de oraș, lângă Balotești, în apropierea DN1. La Therme s-a creat un decor care te duce cu gândul la vacanțele exotice din America Centrală sau Oceania, astfel încât te poți relaxa și deconecta de la agitația cotidiană.

La Therme vei găsi nu mai puțin de opt piscine și 16 tobogane, dintre care șapte  destinate copiilor. În zona Galaxy, destinată familiilor cu copii, te poți bucura de tobogane și o piscină cu valuri, atracții ce vor fi și pe placul celor mici.

Cu siguranță vei fi surprins și de plaja – „Sands of Therme”, care acoperă 30.000 de metri pătrați, cu o piscină tropicală, peste 1.000 de șezlonguri pe nisip și un pool bar.

3. Divertiland

Divertiland este situat la aproximativ 13 kilometri de București, în apropierea zonei comerciale din București. Mai exact, parcul se află în comuna Chiajna, apropiată de cartierul Militari din capitală.

Parcul se întinde pe 42.000 de metri pătrați și cuprinde nu mai puțin de 22 de tobogane cu apă, o piscină cu valuri și singurul „lazy river” din București – piscina inelară în care te poți lăsa purtat de apă, parcurgând mai multe zone ale parcului. Copiii beneficiază de un spațiu dedicat pentru joacă, iar în weekenduri sunt organizate petreceri în piscină pentru cei mici, pentru ca distracția să fie completă.

La Divertiland mai găsești restaurante și multe alte facilități, unde te poți relaxa alături de cei mici, prieteni și familie, după o săptămână solicitantă la job.

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!