Cei prezenți la eveniment au inclus nume sonore precum Roxana Niculae, Gina Chirilă, Simona Pătruleasa, Raluca Bădulescu, Misha, Ana Maria Barnoschi,  Iuliana Pepene, Deea Codrea, Tania Budi, Elian Miță, Marius Elisei, Ana Morodan, Irisha, Nicoleta Nucă, Anca Serea, Cosmina și Eliza Natanticu, Anisia Gafton, Andreea Vasilciu, Bianca Drăgușanu și Roxana Nemeș, care au avut ocazia să se bucure de bijuteriile de excepție ale brandului. Cu o reputație solidă în furnizarea de bijuterii de lux, Traser Gold rămâne alegerea favorită atât pentru vedete, cât și pentru publicul larg.

poze-traser-gold_8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Peste două decenii de rafinament și strălucire au fost marcate de un eveniment spectaculos

Prezentatoarea Cosmina Păsărin, alături de reprezentanții Traser Gold, a prezentat invitaților cele mai importante detalii care au făcut ca brandul să fie un real succes, accentuând momentele cheie care au ridicat Traser Gold la statutul de lider pe piața bijuteriilor.

Traser Gold și-a întărit reputația ca un brand de bijuterii de top din România, cu fiecare piesă de artizanat ce poartă cu ea măiestria și dăruirea meșterilor lor bijutieri din vremea Cooperativei, continuând o tradiție de excelență și calitate.

Fiecare element al evenimentului a fost o celebrare a eleganței și a rafinamentului care sunt sinonime cu numele Traser Gold. De la delicatesele ce aveau formă de bijuterii, până la ambientul select al magazinului, totul a fost în perfectă armonie cu principiile și filosofia brandului. Nu în ultimul rând, invitații au fost răsplătiți cu cadouri ce purtau semnătura Traser Gold, aducând o parte din farmecul brandului în viețile lor.

În plus, a doua zi, primii 30 de clienți care au vizitat noul magazin au primit brățări 15 brățări din aur cu diamante și următorii 15 brățări din aur. 

Cu o istorie care se măsoară în decenii și o listă lungă de clienți satisfăcuți, Traser Gold se poziționează ca lider în segmentul verighetelor din România. Cu un portofoliu diversificat și un nume în continuă creștere, brandul îmbină perfect tradiția artizanală cu designul modern în fiecare bijuterie creată.

Colecția amplă de bijuterii Traser Gold permite clienților să aleagă din bijuterii de aur de înaltă calitate, disponibil în nuanțe precum alb, roz și galben, dar și în combinații inedite. Oferind o gamă largă de produse — de la brățări și cercei, până la pandantive, inele de logodnă și verighete — toate sunt realizate din aur de 14 sau 18 karate. Se adaugă colecției și o gamă de inele cu diamante în diverse nuanțe speciale, inclusiv negru, roz, albastru și maro, care răspunde unei varietăți de gusturi.