Tricouri cu inscripția bărbătească, sau poate modele simple? Nu face o mare diferență: un tricou simplu va arăta cu siguranță mai elegant pentru întâlniri și ocazii oficiale, dar cei cu inscripție sau alt imprimeu nu vor rămâne inactiv în garderobă. Pentru un sacou, alege un tricou simplu alb, bleumarin sau negru. Efectul va fi aproape la fel de bun ca la cămașă și te vei simți liber.

Unice, negre pe bretele: tricouri pentru bărbați din care să alegeți

Pe lângă culoare si imprimeu, apare si problema croielii. Contrar aparențelor, tricourile pentru bărbați la modă nu sunt doar o versiune cu mânecă scurtă, ci și multe alte variante. Pentru vara, ca tricou sau pijama, va merge un tricou cu bretele groase. Nu iese în evidență sub stratul superior, este aerisit și confortabil: merită să vă gândiți să plasați mai multe tricouri în acest model în garderoba dumneavoastră.

O altă opțiune interesantă este cămașa fără mâneci. Este, de asemenea, o variantă perfectă de vară, potrivită și pentru o jachetă sau hanorac. Tricourile negre pentru bărbați, excepțional de universale, fără mâneci, vor fi utile tuturor. Există și întrebarea decolteului: tricourile bărbaților la modă sunt adesea cu decolteu în V. Este, de asemenea, o diversiune interesantă și cu siguranță un accent mai elegant decât clasicul decolteu rotund.

Un tricou de alergare trebuie să fie!

Una dintre activitățile cheie în timpul cărora vei avea nevoie de un tricou este sportul. Tricou sau maiou? Depinde de tine, dar există un lucru de reținut: materialul potrivit. Un tricou de jogging ar trebui să fie făcută fie din bumbac natural respirabil, fie din poliester, care se usucă rapid. Adaosul de elastan face ca tricoul sa se potrivească, dar in acelasi timp nu restrictionează mișcarea. Vă rugăm să țineți cont atunci când cumpărați!

Exprimă-te cu un imprimeu: tricouri cu inscripții pentru bărbați

Un tricou de alergare sau casual nu trebuie să fie deloc netedă. În magazinul Ozonee vei găsi sute de tricouri cu tot felul de imprimeuri, inscripții și aplicații. O inscripție mică, grafică mare sau poate toate în modele? Depinde în întregime de tine. Nu uitați că tricourile cu imprimeuri neobișnuite și nebunești nu vor fi întotdeauna la locul lor. Merită să renunț la ele în timpul întâlnirilor oficiale de la locul de muncă.Cele mai interesante tricouri la cele mai bune preturi si realizate din materiale de buna calitate le gasești in magazinul Ozonee: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Tricouri-si-maiouri-4801.html. Aruncă o privire și alege tricourile de alergare sau tricourile negre pentru bărbați, care sunt un must-have în fiecare garderobă. Ceva ne spune că nu se va ajunge cu unul!