Planificarea nunții este una dintre cele mai importante etape atunci când vine vorba de organizarea evenimentului perfect. Din fericire, trendurile pentru a doua jumătate a acestui an sunt pline de idei noi și creative, astfel încât fiecare cuplu poate găsi ceva care să le reflecte personalitatea și stilul.

Trend alert: nunți în a doua jumătate a anului 2023

1. Nunțile pe plajă

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să-și organizeze nunțile pe plajă și, cu siguranță, acest trend va continua în a doua jumătate a anului 2023. Combinația de nisip, mare și soare face un decor perfect pentru o nuntă romantică. Avantajul principal al nunților pe plajă – nu este nevoie de prea multe decoruri spectaculoase, ceea ce înseamnă că vei putea să economisești bani la acest capitol. De asemenea, datorită atmosferei relaxate, nu vei avea nevoie să te îngrijorezi prea mult de îmbrăcămintea formală sau de coafura sofisticată. Recomandarea este să apelezi la ajutorul specialiștilor pentru o astfel de nuntă deoarece poate fi mai complicat să organizezi o nuntă în afară țării, pe o plajă din Grecia, comparativ cu organizarea unei nunți în țară. Cei de la nuntapeplaja.ro sunt specializați în astfel de evenimente și te pot ajuta să ai parte de un eveniment memorabil, pe o plajă ca în filme.

2. Culorile vibrante

În a doua jumătate a anului, culorile anilor ’80 devin cele mai hot tendințe ale sezonului. Toate culorile intense, de la galben și portocaliu până la verde și roz strălucitor sunt cele pe care trebuie să le alegi pentru nunta ta. Aceste culori vibrante arată bine împreună și pot fi combinate cu nuanțe mai discrete, astfel încât să nu fie prea aglomerat vizual sau copilăroase.

3. Evenimente mici de 40-50 persoane

În ultimii ani, nunțile mai mari au fost înlocuite cu nunți mai mici și mai intime, și acest trend continuă și în a doua parte a anului. Cea mai importantă tendință în ceea ce privește nunțile cu mai puține persoane este creșterea calității evenimentului. În locul unei petreceri cu sute de invitați, se folosește ideea unei petreceri intime cu prietenii cei mai dragi și rudele apropiate.

În concluzie, nunțile din a doua jumătate a anului 2023 sunt la modă, creative și unice. De la nunțile la plajă și culorile strălucitoare, până la petreceri mai restrânse și mai intime, cuplurile se pot bucura de o varietate de opțiuni pentru a-și încorpora personalitatea și stilul propriu într-un eveniment atât de important. Acum că știi ce trenduri sunt cele mai populare, le poți integra inteligent și creativ în propriul eveniment, pentru a avea parte de o zi memorabilă.

Sursa foto: Nuntapeplaja.ro