Dacă există un brand care să acapareze lumina reflectoarelor şi podiumurile de modă în fiecare an, acesta este Gucci! Designul inspirat, versatilitatea modelelor şi strategiile de marketing geniale folosite de Alessandro Michele, fac ca brandul Gucci să fie în fiecare an printre cele mai dorite şi mai căutate. 

Achiziţionarea unor genţi Gucci originale nu mai este doar un moft, ci şi o investiţie inteligentă în calitate şi valoare. Indiferent dacă vei alege o astfel de geantă pentru a o lăsa moştenire sau a o revinde pentru profit, sigur vei dori să te asiguri că produsul cumpărat nu numai că își va păstra forma și calitatea, ci și își va menține şi chiar creşte valoarea în timp.  

De la numărul mare de modele de genți frumoase până la disputa nesfârșită dintre clasic și trendy, poate fi dificil să știi care geantă Gucci își merită prețul. De aceea, câteva informaţii despre produsele găsite pe piaţa online la reselleri de lux îţi vor fi extrem de utile. Astfel, vei obţine informaţii valoroase despre cum să cumperi și să vinzi gențile emblematice Gucci. 

De ce sunt atât de populare gentile Gucci

Gențile Gucci sunt printre cele mai populare genți de designer de pe piață. Dar ce le face atât de populare? Iată patru motive pentru care gențile Gucci merită investiția:

Stilul atemporal

Gențile Gucci sunt concepute pentru a rezista testului timpului. Stilurile lor de inspirație clasică nu sunt niciodată demodate, ceea ce înseamnă că îți poți purta geanta Gucci an de an.

Manopera excelentă 

Gențile Gucci sunt realizate cu cea mai mare atenție la detalii și măiestrie. De la selecția materialelor până la construcția genții, fiecare element este atent luat în considerare.

Calitate superioară 

Gențile Gucci sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt construite pentru a rezista. Aceasta înseamnă că geanta ta Gucci va rezista probabil cu mult mai mult decât oricare altă geantă din colecția ta.

Valoare mare de revânzare

Gențile Gucci își păstrează valoarea extrem de bine, așa că dacă vei dori vreodată să îţi vinzi geanta, te poţi aștepta să îţi recuperezi investiţia şi chiar să ieşi în profit.

Iată alte aspecte care fac din gentile Gucci o achiziţie inteligentă!

Gucci este Resale Gold

Potrivit experților, Gucci a devenit în 2019 pentru prima dată brandul cel mai bine vândut. Atunci s-a observat o creştere de 39% a vânzărilor, cu mult mai mult decât Louis Vuitton, Prada, Dior și Hermes. De atunci, Gucci a crescut constant în cerere și valoare, devenind o investiţie sigură. 

Modelele clasice câştigă întotdeauna

Dacă achiziționezi o geantă de mână ca investiție, cel mai bine este să rămâi la modelele clasicele atemporale. Colecționarii nu se sătura niciodată de Marmont, Princetown sau Dionysus. Este important să iei în considerare cât de modern este modelul, inclusiv dacă este o colecție recentă, o piesă rară sau o ediție limitată. 

Dacă piesa este cu adevărat rară – indiferent dacă a fost o ediție limitată sau vândută doar în număr mic – poate atrage o cerere și o valoare semnificativă, dar dacă eşti în căutarea unei investiții sigure, modelele clasice câştigă detaşat. 

Reţine cele cinci modele valoroase

Primele cinci genți Gucci cunoscute pentru menținerea valorii lor de vânzare cu amănuntul sunt Dionysus, GG, Marmont, Princetown și Zumi. La acestea se adaugă variantele rare și limitate ale acestor linii care îşi pot crește și mai mult în valoare pe piața de revânzare. 

În plus, fiecare dintre aceste cinci genți este incredibil de elegantă, așa că va arăta grozav pe brațul tău dacă nu o vei vinde. Prin urmare, nu ai decât de câştigat ţinând cont de cei cinci giganţi Gucci, adevărate piese de referinţă pentru colecţionari. 

Ia în considerare materialul genții

Materialul genții va avea un impact imens și asupra valorii sale de revânzare. De exemplu, culorile închise, pielea și pânza sunt cel mai ușor de întreținut, așa că tind să își păstreze starea mai mult timp. 

Desigur, cu cât este mai bună starea genţii atunci când o vinzi, cu atât valoarea acesteia va fi mai mare şi tu vei avea doar de câştigat. Prin urmare, dacă vrei să faci investiţii în genţi Gucci, alege materiale uşor de întreţinut care îţi permit să păstrezi produsul în stare impecabilă. 

Moda revine şi ce a fost vechi acum este nou

În ultimul an s-a înregistrat o creștere uriașă a produselor vintage, lucru care reflectă cererea consumatorilor pentru piese unice și modele de patrimoniu. Multe mărci de lux răspund acestei tendințe de revânzare prin reintroducerea acestor modele. Ce este vechi este din nou de actualitate! 

Dacă nu ai fost convinsă să faci pasul și să-ți iei Gucci înainte, acum sigur vei fi interesată!