Makeup pentru un aspect natural și luminos 

Cu produsele de pe Notino.ro poți obține un machiaj profesional, cu aspect natural, ca în prezentările de modă. Aici găsești o gamă largă de produse de makeup, într-o gamă de nuanțe bogată, pentru volum, contur. 

Pentru un stil mai natural folosește un autobronzant pentru conturarea fără efort a aspectului pielii (mai ales pe linia obrajilor, pe nas și zona maxilarului). 

În acest an, se poartă și pistruii, care pot fi creați în mod artificial pe fond de ten. Aceștia se fac cu un creion dermatograf, cu un creion pentru sprâncene sau cu henna. 

Machiaj îndrăzneț

În vara 2022 este la modă machiajul luminos neon pentru ochi. Asta înseamnă să desenezi săgeți frumoase neon (galbene, albastre) pe toată pleoapa, realizate cu creioane de ochi de brand de pe Notino.ro.  

Fardul de obraz îndrăzneț este de asemenea în trend și poate fi lichid sau compact. Acesta dă obrazului o culoare sănătoasă și o textură fină și plăcută. O opțiune bună este produsul Cor-de-Rosa Blush Palette – ce reprezintă o paletă de fard de obraz marca Sigma Beauty, de pe Notino.ro. 

Sprâncenele îndrăznețe sunt în tendințele actuale ale modei. Machiajul trebuie să contureze sprâncenele, să le ofere un aspect mai structurat, care să pună în evidență trăsăturile și personalitatea. Sprâncenele pline și pufoase se potrivesc perfect persoanelor care au ochii mari, expresivi. 

A trecut vremea sprâncenelor subțiri; acum este recomandat un stil mai îndrăzneț, care se poate realiza ușor și în confortul casei, cu produse pentru nuanțarea și conturarea sprâncenelor, de pe Notino.ro. 

Machiaj subtil, fin

Este la modă machiajul monocrom, care are un aspect destul de ușor, nu supraîncarcă pielea și este perfect pentru sezonul de vară, mai ales în zilele caniculare. 

Poți utiliza creme hidratante pentru ten în combinație cu fond de ten. Cu produsele de makeup profesionale de pe Notino.ro îți poți uniformiza tenul și ascunde micile imperfecțiuni ale feței (pete, pistrui, cearcăne). 

Nu uita de baza de machiaj care îți oferă o perfecțiune de lungă durată, îți corectează, netezește și luminează tenul. În acest an sunt indicate produse de brand care oferă o textură impecabilă pielii, pe tot parcursul zilei. Această bază de machiaj este necesară, dacă îți dorești o strălucire naturală vibrantă a tenului timp îndelungat, chiar și 24 de ore. Alege un produs de brand, de calitate, care îți îmbunătățește frumusețea pielii în toate circumstanțele. 

De asemenea, eyeliner-ul negru tradițional este încă la modă, el este folosit de specialiștii în makeup pentru a contura cu mai multă atenție aspectul ochilor. Crema de pleoape ar trebui să fie asemenea unui strat translucid, deci să nu iasă în evidență. 

Creionul negru de ochi poate fi înlocuit în această vară de eyeliner-ul alb, care poate lumina chipul. Cu ajutorul lui se face o săgeată clasică la ochi, pe pleoapa superioară și pe cea inferioară. 

De asemenea, din tendințe fac parte și rimelurile în nuanțe deosebite de roz, albastru și verde. Machiajul poate fi finalizat cu un spray de fixare și strălucire, care se aplică prin pulverizare. 

Buze strălucitoare și lucioase

Rujul stacojiu este în trend în sezonul de vară. Pentru asta se aplică un ruj roșu în combinație cu o nuanță de creion pentru conturul buzelor, în aceeași nuanță. 

O altă tendință te duce cu gândul la machiajul anilor 2000. Este vorba despre buzele lucioase, cu aspect mai voluminos decât cele mate. Se recomandă folosirea gloss-urilor, a balsamurilor și a rujurilor cu efect cremos, hidratant. Culorile pot fi cât mai diferite, începând de la gama nude și până la translucid.