1. Săgetătorul (semnul Șobolanului în zodiacul chinezesc)

Nativii din Săgetător vor primi cele mai multe șanse din partea Maimuței, vor găsi soluții noi la problemele mai vechi și vor reuși să lase în urmă eșecurile. Până spre sfârșitul primăverii, vor avea ocazia să se afirme în plan professional, dacă își doresc o schimbare și dacă vor alege o activitate compatibilă cu aptitudinile lor. În dragoste, vor fi tot mai apreciați de partenerii de viață și vor avea parte de multe evenimente fericite.

 2. Capricornul (semnul Boului în zodiacul chinezesc)

Este foarte important ca nativii Capricorni să treacă la acțiune, pentru că anul acesta se vor împlini multe dintre dorințele lor, dacă abordează corect fiecare proiect în parte. La început de an, vor avea o scurtă perioadă de încercări și teste, dar vor trece rapid peste pragurile dificile și vor avea rezultatele așteptate. De-a lungul verii, vor avea parte de mai multe succese, mai ales în plan profesional și sentimental. Spre toamnă, vor beneficia și de câștigurile materiale pe care le așteaptă de câțiva ani.

3. Berbecul (semnul Dragonului în zodiacul chinezesc)

2016 este un an important pentru cariera și parcursul profesional al Berbecilor. Pentru cei aflați la jumătatea carierei, poate fi anul unei victorii și al unui progres considerabil, care va aduce după sine și prosperitatea. Pentru Berbecii tineri, aflați la început de drum, va fi anul în care își vor da seama care este cel mai bun domeniu pentru ei și care este direcția necesară pentru a se afirma. În plan personal, pentru mulți nativi va sosi momentul să se stabilească și să se căsătorească.

4. Gemenii (semnul Calului în zodiacul chinezesc)

Nativii Gemeni vor avea parte de numeroase ocazii de a se afirma, de a-și face noi prieteni și de a consolida părțile frumoase din viața lor. Este anul în care vor descoperi că pot face mai mult pentru ei, că visurile pe care le au pot deveni realitate, dar trebuie să ia decizii clare și să nu se mai lase influențați de greșelile din trecut. Totodată, 2016 poate fi anul recompenselor de tot felul, de la bonusuri și salarii mai mari, la afecțiunea și dragostea persoanelor de care au nevoie.

5. Leul (semnul Maimuței în zodiacul chinezesc)

Este anul Maimuței, iar vibrațiile și energia pozitivă a acestui semn vor constitui baza de lansare pentru nativii Lei, ambițioși și puși pe fapte mari. Multe evenimente și proiecte în derulare se vor desfășura în favoarea Leilor, se vor simți mai optimiști și mai puternici. Pentru mulți nativi din Leu se vor ivi ocazii frumoase în plan profesional și vor putea ocupa posturi mai bune, chiar dacă sunt la început de drum. Cei mai norocoși vor fi cei care au propriile afaceri, pentru că vor reuși să își lărgească domeniul de interes. Dragostea și sănătatea sunt și ele protejate de energia Maimuței.

sursa foto: 123rf.com