Centură abdominală pentru susținere prenatală

Este ideală în perioadele în care ai contracții false pentru că ajută la prevenirea acestora și îți oferă suport adițional. De asemenea, este de un real ajutor și pentru că împiedică arcuirea spatelui, astfel detensionând mușchii din zona lombară și prevenind durerile de spate. Prin susținerea uterului, centura calmează durerile de șolduri și pe cele din zona pelviană. Și nu doar atât! Purtarea unei astfel de centuri în timpul sarcinii, va ajuta la refacerea mai rapidă a abdomenului după naștere.

Pernă multifuncțională

Aceste perne au fost create special pentru răsfățul gravidelor. Forma îți permite să adaptezi perna în funcție de nevoile și de preferințele tale. Nu doar că te va ajuta să dormi mai bine, ci va contribui la eliminarea durerilor și disconforturilor. Cu ajutorul ei, îți vei găsi poziții mult mai confortabile și vei evita alte dureri, ori eventuale probleme de sănătate. Aceasta îți va fi utilă chiar și după naștere pentru că îți vei putea ține puiul într-o poziție corectă la sân, evitând durerile de mâini sau de spate. Crede-ne, este indispensabila!

Chiloți pentru gravide

Chiar dacă forma corpului tău se va modifica constant în perioada sarcinii, poți alege să te simți confortabil cumpărându-ți chiloți speciali. Sunt confecționați din materiale moi, cum este bumbacul de calitate sau bambusul, ceea ce îi va permite pielii să respire și va preveni iritațiile. Croiul estre unul relaxant, cu talie înaltă, dar care nu te va deranja pentru că nu strânge burtica.

Cărțile de specialitate

Acestea te vor ajuta să te documentezi pentru a înțelege mai bine stările și modificările la nivel fizic și psihic prin care treci în perioada sarcinii. De asemenea, poți cumpăra și cărți de specialitate pentru creșterea celor mici ca să știi ce te așteaptă și cum să reacționezi odată ce vine pe lume bebelușul tău. Sunt de un real ajutor.

Sutiene pentru maternitate

În perioada sarcinii, sânii devin din ce în ce mai sensibili, mai dureroși și mari în volum. De aceea vei avea nevoie de un sutien de calitate care să îți susțină pieptul. Sutienele pentru alăptat sunt potrivite pentru că sunt reglabile, cu bretele late și reglabile pentru distribuirea uniformă a greutății, previn apariția mastitei și îți oferă confortul necesar. Alege sutiene din materiale de calitate, moi, care nu au cusături în apropierea mameloanelor. Un mic sfat: dacă ești la începutul sarcinii, cumpără sutienul cu o mărime mai mare față de cea potrivită pe moment, pentru că sânii se vor dezvolta, iar abdomenul ți se va mări.

Lista cu produsele care îți vor face sarcina mai ușoară, poate continua, însă noi considerăm că acestea sunt printre cele mai importante produse de care nu te poți lipsi. 

Sursa foto: https://pixabay.com