Daca vă numărați printre acele persoane care au dezvoltat o carieră de instructor de fitness (sau intentionați să începeți) este important să știți ca deși este o profesie relativ nouă este una foarte promițătoare.

Motive pentru care să începeți o carieră în fitness

 • cursul de instructor de fitness este relativ scurt, prin urmare puteți obtine un job rapid
 • cursul vă ofera informații utile și ușor aplicat, de la bazele anatomiei, exerciții concrete până la abilități practice
 • veți avea un program flexibil de muncă, la latitudinea dvs.
 • este o profesie bine platită care vă pemite în același timp să rămaneți în formă
 • puteti să vă desfașurați activitatea practic de oriunde

Motive pentru care antrenorii de fitness au nevoie de un website  pentru a-și dezvolta afacerea

1. Marketing

Având în vedere că tot mai mulți oameni se îndreaptă spre mediul online atunci când caută ceva este mai important ca niciodată sa fiți prezentă online.

Reclama digitală este mult mai ieftină și în plus o puteți direcționa spre ce audiențe doriți, prin intermediul social media. Direcționând oamenii spre website-ul dvs. cu ajutorul publicității, veti obține un trafic crescut și implicit mai multe conversii. Apoi veți putea urmări activitatea celor care vă accesează website-ul, obținând informații importante despre clienții dvs.

2. Ajungeți la un public mai larg

Având un site web vă puteți promova serviciile de fitness, produsele și afacerea în mediul online, oriunde și oricând, în mod foarte simplu. Asigurați-vă că designul website-ului este unul atrăgător și intuitiv deoarece website-ul   este cel care va crea prima impresie pentru clienți și potențialii clienți înainte de a vă contacta.

Website-ul dvs. poate fi considerat de unii utilizatori o dovadă a existenței dvs. ca afacere. Fără combinația puternică dintre un website pe Internet și SEO nativ, afacerea dvs. nu ar apărea online (sau pe hărțile Google!). Și cum puteți să vă faceți reclama chiar și în afara orarului de funcționare sau când nu sunteți disponibil pentru a răspunde unui apel telefonic? Prin webite-ul dvs., desigur!

În fine, un website va crește expunerea afacerii dvs. în mediul online, fapt crucial pentru dezvoltarea acesteia.

3. Sporiți încrederea în brandul dvs.

Ca antrenoare de fitness cu siguranță știti cât de importantă este construirea încrederii. Majoritatea utilizatorilor online de astăzi nu ar avea încredere într-o afacere (indiferent de tipul afacerii) dacă aceasta nu are un website.

Importanța unui site web pentru antrenorii de fitness este vitală. Indiferent de afacerea dvs. și indiferent de veniturile dvs., website-ul dvs.  este extrem de important și nu există nici o scuză pentru a nu avea unul.

Fără un website nu veți putea veni în întâmpinarea clienților. Mulți utilizatori consideră că o afacere nu este legitimă sau de succes dacă nu are un website pe Internet.

4. Mai multă credibilitate

Website-ul dvs. oferă credibilitate instant  mărcii dvs., atrăgând mai multi clienti. Un website  poate comunica cu ușurintă oamenilor valorile mărcii dvs. care îi vor ajuta pe vizitatori să decidă dacă aleg sau nu afacerea dvs. Pe scurt, va transmite vizitatorilor că sunteți o afacere cu o reputație bună și de succes.

5. Puteți răspunde întrebărilor importante

A avea un website pe Internet este vital pentru afacerea dvs.  deoarece site-ul dvs. web poate răspunde la întrebările clienților, fără ca aceștia să vă contacteze telefonic. De multe ori, clienții preferă să caute informatii online (de ex. legate de programul dvs. de funcționare, tipurile de antrenamente, aparatele din dotare, rezultatele obținute, etc.).

Site-ul dvs. web poate comunica lucruri de bază și fundamentale despre afacerea dvs. pe care publicul larg își dorește să le aibă la dispoziție. Capacitatea unui site web de a răspunde la întrebările consumatorilor este doar unul din motivele pentru care este vital pentru afacerea dvs.

Doriți să vă creați un website pentru o sală de fitness?

Este timpul să vă creați un website pentru o sală de fitness? Doriți să vă faceți cunoscute serviciile ca antrenor personal prin intermediul unui website și nu știți de unde să incepeti?

Înregistrare nume domeniu sala de fitness

Trebuie să știți că în primul rand va trebui să inregistrati numele de domeniu web al sălii de fitness (ex. www.salafitness.ro).

Pentru a înregistra un nume de domeniu creativ, puteți lua în calcul utilizarea extensiei de domeniu .fitness sau a altor extensii noi de domenii, precum:

 • .club 
 • .do
 • .fit
 • fitness
 • .fun
 • .guru
 • .health
 • .life
 • .rehab
 • .style
 • .today

Veți putea înregistra un nume de domeniu simplu, ușor de scris, pronuntat și de reținut, precum:

 • sibiufitness.ro 
 • total-fitness.ro 
 • fitness.guru 
 • fitness-center.club 
 • tryfitness.today, etc.

Practic, va puteți juca cu orice combinații doriți până găsiți numele de domeniu ideal.

Alegerea serviciului de găzduire web pentru sala de fitness

După înregistrarea numelui de domeniu va trebui să vă alegeți un furnizor de gazduire web, care să vă ofere spațiul necesar pe Internet pentru fișierele website-ului dvs. Aveți două opțiuni:

 • utilizarea unui serviciu gratuit de gazduire web (precum WordPress.com sau Blogger). Trebuie să știți insă că nu veți avea un nume de domeniu web personalizat. Adresa websitului dvs. va fi de genul: www.salafitness.blogspot.ro, lucru care poate scădea încrederea clienților în afacerea dvs. Nu veți avea control complet asupra conținutului website-ului și puteți avea afisate reclame pe website. Nu este o soluție profesionistă dacă doriți să faceți din website/Blog o afacere.
 • utilizarea unui serviciu de hosting profesionist – care vă oferă control complet asupra website-ului, contra unui abonament lunar care costă doar câțiva euro pe lună. Va trebui să alegeți un pachet de hosting potrivit, în funcție de mărimea website-ului și traficul lunar așteptat. Un avantaj care vine cu un abonament de găzduire este că veți putea configura adrese de email personalizate (ex. [email protected]) care vor adăuga credibilitate afacerii dvs.