Iată așadar 5 modalități prin care poți face bani ca adolescent 

  1. Fii babysitter

Foarte mulți părinți au nevoie de un babysitter în ziua de azi, având în vedere că sunt nevoiți să fie prezenți la job în timpul zilei sau doar au nevoie de timp doar pentru ei. În astfel de situații tu le-ai putea veni în ajutor. Poate prietenii de familie, vecinii sau profesorii tăi sunt în căutarea unui babysitter de încredere, așa că nu rămâne decât să te interesezi. 

  1.  Îngrijește animale de companie

Dacă îți plac animalele de companie de ce să nu alegi un job în care să fii plătit să ai grijă de ele? Nu trebuie decât să le supraveghezi, să ieși cu ele la plimbare și pur și simplu să te distrezi alături de acestea. Îți poți promova serviciile pe facebook, instagram sau alte platforme dedicate. Sună a ceea ce ți-ai dori sau ți-ar plăcea să faci?

  1. Devino scriitor 

Dacă ești pasionat de redactarea de conținut scris, poți face acest lucru pentru oameni care au nevoie de ajutor pentru postările de pe blog, social media sau propria carte. Îți poți construi mai întâi un blog pentru ca ulterior să-ți poți crea un portofoliu cu propriile lucrări. Pe baza aceasta poți obține câteva colaborări cu persoane interesate. Ulterior vei integra acest tip de activitate în CV-ul tău, fapt care te va putea propulsa la jobul dorit. Pentru a deveni scriitor de conținut nu trebuie decât să ai un laptop și puțină imaginație. Pe Altex.ro găsești laptop-uri performante, la prețuri avantajoase, din care îl poți alege pe cel care îți va fi de mare folos, acum la începutul carierei tale. 

  1. Vinde-ți hainele

Dacă dispui de haine pe care nu le mai porți, ți-au rămas mici sau nu se mai potrivesc stilului tău actual, atunci ce zici să le vinzi celor care le-ar folosi? Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga bani și de a-ți face mai mult loc în șifonier. 

Așa că, rezervă-ți timp pentru o reorganizare a dressingului, alege articolele care ocupă loc inutil, fotografiază-le într-un mod cât mai clar și posteaza-le pe platformele dorite. 

  1. Devino vlogger

Ce zici să deschizi un canal de YouTube în care să postezi videoclipuri,vorbind pe baza unor subiecte care te pasionează sau practicând activități de interes pentru cei care te vor urmări. Important e să-ți alegi o nișă, să dai dovadă de cât mai mult profesionalism, să fii creativ și să încerci să vii cu abordări și creații originale. Ulterior vei obține bani de pe urma anunțurilor pe care le lași să ruleze pe durata videoclipului tău.  

În concluzie dacă îți dorești să faci bani ca adolescent sunt o varietate de modalități din care o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Astfel că poți fi babysitter, să îngrijești animalele de companie, să fii scriitor, să-ți vinzi hainele dar și să devii vlogger. 

Sursa: unsplash.com